UOČI POLUFINALA

FOTO: 'JA SAM PREUZBUĐENA ZA VEČERAS, A VI?' Partnerice naših nogometaša spremne su za veliku večer! Pogledajte kakva atmosfera vlada na Instagramu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 11.07.2018. u 19:10

Instagram

 

Moskovske ulice od jutra su preplavljene crveno bijelim kvadratićima. Hrvatski navijači pristižu u glavni ruski grad cijeli dan, a unatoč najavama o brojčanoj nadmoći Engleza, fotografije govore suprotno.

Osim navijača u Moskvu su ovih dana stizale i supruge i djevojke naših nogometaša kako bi im pružile podršku u polufinalnoj utakmici protiv Engleske.

Ivana Vida, Domagojeva supruga, iskoristila je priliku za šetnju gradom, a na Instagramu je objavila fotografiju u najljepšem društvu, sina Davida. Svog je dragog bodrila na svim dosadašnjim utakmicama Svjetskog prvenstva pa ne čudi da će i danas odjenuti kvadratiće i navijati za Hrvatsku.

 

Dubrovkinja Adriana Đurđević, djevojka Duje Ćaleta-Cara, stigla je u Moskvu u društvu prijateljica. Ona je ovo prvenstvo već privlačila pažnju objavama na Instagramu, a dragog je s tribina bodrila i u Nižnjem Novgorodu. Na novim fotografijama iz Moskve seksipil je naglasila crveno bijelim dokoljenkama za što je, očekivano, dobila niz komplimenata.

 

Na tribinama će ovaj put biti i Franka Batelić. Ona već jako dobro poznaje Moskvu obzirom da njezin Vedran Ćorluka igra za Lokomotiv iz Moskve od 2012., a ona je živjela na relaciji Zagreb - Moskva. Čak je upisala školu ruskog i kasnije rekla da zbilja uživa u tom gradu. Franka se dosad pokazala kao velika navijačica, a ni ovaj put nije razočarala.

 

‘U kockicama od ranog jutra. Ja već preuzbuđena za večeras, a viiiiiii’, napisala je Franka koja je odradila ujutro i intervju za BBC s Adrianom Chilesom.

Izabel Kovačić pozirala je zamišljeno na Crvenom Trgu i očekivano dobivala brojne komplimente.

 

Perišićeva je supruga Josipa objavila sliku na kojoj su glavni junaci djeca. ‘Netko je spreman, a netko je ljut. Idemoooo’, komentirala je. Nakon toga je objavila selfie i napisala: 'Do kraja!'

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo