ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI

FOTO: JAKE HRVATSKE SNAGE U MADRIDU Dok muževi gledaju utakmicu, ljepotice ne skidaju osmijeh s lica, a navečer im se pridužio i sin generala...

 
Dragana Stanić, Mirela Forić Srna i Andrea Čermak
 Instagram

Supruga nogometaša Darija Srne i vlasnica portala buro247.hr, Mirela Forić Srna, u društvu prijateljica ovih dana uživa u Madridu.

Za putovanje joj ni ne treba veliki povod obzirom da u tom španjolskom gradu žive bračni parovi Modrić i Kovačić, a Mirela se i s Vanjom i Izabelom rado druži. U sklopu priča na Instagramu objavila je dvije kratke snimke s utakmice osmine finala Lige prvaka između Real Madrida i PSG-a, no u društvu prijateljica ne skida osmijeh s lica.

‘Najsretnije djevojke su i najljepše’, napisala je uz selfie s Draganom Stanić i Andreom Čermak slikan na sunčanom madridskom trgu.

Happy girls are the prettiest

A post shared by Mirela Foric (@mirelaforic) on

Mirela Forić Srna se na svom Instagram Storyju pohvalila i večernjim izlaskom u društvu supruge bivšeg nogometaša Marija Stanića, Dragane, Vanje Modrić i Izabel Kovačić, a među četiri ljepotice ogrnute bundama ugurao se Hrvoje Čermak, sin umirovljenog generala Ivana Čermaka.

Screenshot / Instagram Stories

Da nisu uvijek strogi i ozbiljni, pokazao je na svom Instagramu i hrvatski izbornik Zlatko Dalić. Fotografirao se u opuštenoj atmosferi u društvu Marija Stanića, Darija Srne i drugih.

In Madrid before Champions League game between Real and PSG

A post shared by Zlatko Dalic (@daliczlatko) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 00:39