NOĆNO KUPANJE

FOTO: JE LI ŽANAMARI ISPUNILA OBEĆANJE? Rekla je da će objaviti fotografiju bez gaćica ako uđemo u finale, pogledajte kako je na kraju sve ispalo

 
 Instagram

Atraktivna pjevačica Žanamari Perčić prije deset dana uzburkala je mnoge duhove i obožavateljima zagolicala maštu kada je izjavila da će se fotografirati bez gaćica ako Hrvatska uđe u finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji.

Nakon sinoćnje veličanstvene pobjede, nije dugo čekala.

Pobjedu Vatrenih proslavila je noćnim kupanjcem u rodnim Tučepima, a kako pri ruci nije imala badić, zaogrnula se Mandžukićevim dresom na strateškim mjestima. Je li doista ispunila svoje obećanje, procijenite sami.

Prije deset dana na svom je Instagramu uz fotografiju u prilijenoj haljini napisala.

- Ovako Žaky gleda tekmu. Za Vatrene samo #redcarpet #style. Obećala sam ekipi sinoć da ću kad uđemo finale opaliti fotku u gaćicama na kockice! Ako ih nađem, a ako ne, onda ću bez ahahaha! Iako su mi presmiješne te sexy fotke u dresovima, obećanje girl crew-u moram ispuniti! Tako da neće biti ‘fishing for likes’, nego obaveza prema široj obitelji nakon opakog nagovaranja, bile su riječi Žanamari na veselje mnogobrojnih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 09:27