KAKO SLAVE POZNATI I SLAVNI

FOTO: KAKO SU DOMAĆE ESTRADNE ZVIJEZDE ČESTITALE BOŽIĆNE BLAGDANE Pjevačica Maja Šuput svom pokojnom ocu uputila dirljivu poruku

 
Nenad Tatarinov i Maja Šuput, Jelena Rozga, Jelena Veljača
 Maja Šuput, Jelena Rozga, Jelena Veljača / INSTAGRAM

Brojne hrvatske zvijezde glazbe, televizije i društvenih mreža čestitale su Božić svojim pratiteljima na Instagramu, pokazavši im pritom kako i s kime oni provode Božićne blagdane.

Pjevačica Jelena Rozga Badnjak i Božić provodi u svom voljenom Splitu, a tom je prigodom objavila fotografiju na Instagramu. "Badnjak u mom Splitu", napisala je uz fotografiju sebe na ulicama grada pod Marjanom.

View this post on Instagram

Badnjak u mom Splitu #christmastime #happy #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Televizijska voditeljica Marijana Batinić iskoristila je priliku kako bi sve svoje pratitelje, a i druge upozorila na opasnost od petardi koje se bacaju tijekom blagdanskog slavlja. Batinić je pozvala sve da svojim kućnim ljubimcima ne zagorčavaju život bacajući petarde. Apel je uobličila kao obraćanje svog bostonskog terijera Nolea.

View this post on Instagram

Ja volim Bozic, proslave, ukrasavanje doma, volim kad me lijepo urede i stave mi masnu oko vrata... ne zato sto sam modno osvijesten, nego to veseli moju obitelj, pogotovo najmladje clanove. Sigurno mislite kako uzivam u svom domu i u pravu ste... . Nazalost, blagdanska carolija ima i svoju lošu stranu - petarde. Uzasavam ih se, mrzim ih, zbog njih sam tuzan i tjeskoban... . S obzirom da vas toliko ima na Instagramu, odlucio sam vam se obratiti ovim putem i zamoliti da prestanete bacati petarde. Zastitite nas od te strasne buke i stresa! . Kazu da smo vasi najbolji prijatelji, znanstveno je dokazano da su ljudi bolji uz ljubimce... ako vec mi vas cinimo sretnijma, nemojte vi nama zagorcavati zivot! Sve vas toplo pozdravljam i zelim vam sretan Bozic, Vas Nole . #wearebetterwithpets #bostonterrier #nole #bf #family #happyholidays #purina #nisamjauteglirasla #marijanabatinic

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Blogerica Ella Dvornik na svom je Instagramu objavila fotografiju svoje kćeri okružene s darovima te je svima koji je prate poželjela sretan Božić. "Želim vam puno zdravlja, strpljenja, ljubavi i sreće", napisala je Dvornik.

Pjevačica Maja Šuput također je putem Instagrama svojim pratiteljima čestitala Božić te je iskoristila priliku i da svome nedavno preminulome ocu Borisu uputi dirljivu poruku. "Tata ne brini, on sad pazi na tvoje cure", napisala je Šuput uz fotografiju na kojoj su uz nju i njezina majka te njezin zaručnik i budući suprug Nenad Tatarinov.

Pjevač Jacques Houdek svojim je Instagram pratiteljima uz čestitke za Božićne blagdane poklonio i svoju novu pjesmu. "Ugodne i mirne božićne blagdane uz obilje Božjega blagoslova želim vam od srca", napisao je Houdek te priložio dio spota za pjesmu "Zvijezdo moga neba".

Hrvatska scenaristica i televizijska producentica Jelena Veljača na Instagramu je povodom Božićnih blagdana objavila fotografiju s prigodne večere koju je u Zagrebu organizirala za svoje obitelj i prijatelje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:26