NAPETA VEČER

FOTO: KAKO SU NAŠI POZNATI PODRŽALI VATRENE Franka se izbezumila od sreće, Nives razgolitila, Lidija Bačić na Trgu je s narodom mahala zastavom...

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.07.2018. u 09:26

Instagram

 

Napeta utakmica između Hrvatske i Rusije u subotu navečer gledala se u svim kutcima Lijepe naše i šire. Naravno, nakon pobjede rijetko tko od poznatih nije čestitao hrvatskim reprezentativcima.

Nogometne fanove koji su se okupili na glavnom zagrebačkom trgu, za utakmicu je zagrijavala Lidija Bačić. Pjevačica je kao i uvijek usijala atmosferu prvo svojim izgledom, vrućim hlačicama, mini topom i crvenim štiklama, a onda i nastupom. Na Instagramu je u sklopu priča i na svom profilu podijelila nekoliko snimaka i fotografija atmosfere s Trga.

Instagram

Lidija Bačić

Instagram

Lidija Bačić

Instagram

Lidija Bačić

 

Napeto je bilo i domu Lucije Lugomer. ‘20 godina! Ajmo dalje’, napisala je Lucija uz objavu u pričama na Instagramu, a posebno je čestitala Ivanu Rakitiću na presudnom penalu. Osim supruga s njom je utakmicu pomno pratila i njezina ljubimica, kujica bostonskog terijera Lulu.

Instagram

Lulu Lucije Lugomer

Instagram

Lucija Lugomer

Instagram

Lucija Lugomer

 

Jedna od najvatrenijih navijačica na hrvatskoj estradi i djevojka Vedrana Ćorluke, Franka Batelić, bila je dvostruko euforična. Ona je, naime, nastupala u Poreču na Rise Up festivalu na kojem je u subotu nastupila i Rita Ora. Red nogometne euforije i utakmice, red sreće zbog nastupa Rite Ore, subota je Franki Batelić sigurno bila jedna od ljepših večeri u zadnje vrijeme.

Instagram

Franka Batelić

Instagram

Franka Batelić

 

Čak je i Rita Ora objavila fotografiju na kojoj je napisala da i ona slavi pobjedu Hrvatske.

Instagram

Objava Rite Ore

 

Emotivnu poruku poslala je i Raquel Mauri svom suprugu Ivanu Rakitiću uz kratku objavu snimke njegovog penala. Fotografirala je i kćer koja ponosno pozira pred slikom tate.

Instagram

Raquel Mauri

 

Nives Celzijus, Severina, Jelena Rozga i Lana Jurčević samo su još neke poznate ljepotice koje su čestitale ili slale poruke vatrenima nakon napete utakmice s kojom smo izborili polufinale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Instagram

Proslava kod Severine

 

Instagram

Nives Celzijus

Instagram

Jelena Rozga

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo