NI BOGATI NISU POŠTEĐENI GLUPOSTI

FOTO: KĆI NAJBOGATIJE HRVATICE O NEUGODNOSTI KOJU JE DOŽIVJELA 'Kad sjediš u avionu, a neki jadnik kaže: Oh, ne!'

 
Tamara Ecclestone i njezina kćer Fifi na fotografiji koja je snimljena nakon što su sretno stigle u New York
 Instagram @tamaraecclestoneofficial / CROPIX

Tamara Ecclestone doživjela je manju neugodnost kad je s kćeri putovala u prvom razredu aviona, no mnoge majke su odmah stale na njezinu stranu i priznale da i one doživljavaju vrlo slične situacije kad su negdje s djecom. Tamara je, naime, sjela na let za New York s kćeri Fifi (4), a nekom putniku to unaprijed nije odgovaralo. Očito je strahovao da će malena "raditi probleme" tijekom leta.

Tamara je na svom Instagramu objavila selfie iz aviona uz koji je opisala situaciju.

- Kad sjediš u avionu, a neki jadnik kaže "Oh, ne!" čim je vidio moju Fifi. Živjeti tako otužno i ogorčeno ne može biti dobro za dušu - napisala je kćer najbogatije Hrvatice.

Ubrzo je objavila i fotografiju male Fifi koja, bez ikakvih problema ili ispada, sjedi na letu i gleda crtiće.

U komentarima ispod objave Tamara je dobila uglavnom podršku, budući da su mnoge majke opisale vlastite situacije u kojima bi im netko "otežavao" život samo zato što su nešto obavljale vodeći djecu sa sobom.

Donosimo neka iskustva koja su podijelile korisnice koje prate Tamaru:

- Mene su jednom opomenuli jer mi je kćer plakala u javnom prijevozu, no vani je bilo prehladno da izađem s njom, bila je tek beba. Ne mogu vjerovati da je ljudima pet minuta tišine vrijedno toga da tako nekoga ponižavaju.

- Meni se redovito događa da mi blagajnice "okreću očima" ako u trgovinu ulazim sa svoja dva sinčića. Valjda pretpostave da će napraviti neki kaos, iako su se uvijek znali ponašati.

- Taj čovjek se postavio kao žrtva samo zato što je Fifi tu, a pitam se ima li uopće djecu i kako se ponašaju prema njegovoj supruzi u sličnim situacijama?!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:29