ADUTI U PRVOM PLANU

FOTO: KOJOJ BOLJE STOJI CROKINI? Nives i Ivana u vrućem ljetnom izdanju na godišnjem odmoru u Istri: 'Dijamanti! Ne zna se koja je bolja! Gorite!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.08.2019. u 09:45

INSTAGRAM

 

Nakon što je nedavno objavila novi singl "Odjebando", Nives Celzijus napokon je dočekala godišnji odmor.

Pjevačica, glumica i spisateljica odlučila ga je provesti u Istri.

 

No zgodnoj brineti očito nije dovoljno samo ljenčariti na plaži ili kraj bazena - tako se na Instagramu pohvalila kako je posjetila i Adrenalin Park Kringa u istarskom mjestu Kmačići, gdje se, između ostaloga, spuštala ziplineom.

A Nives je na godišnjem odmoru imala i veliki razlog za slavlje - naime, njezina kći Taisha, koju je dobila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem, napunila je 12 godina, a ponosna mama za rođendan ju je iznenadila tortom.

S pjevačicom u Istri ljetuje i njezina prijateljica Ivana Knöll, koju su prošlo ljeto na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji proglasili najzgodnijom hrvatskom navijačicom.

Ivana se od tad uspješno "bacila" u modni biznis - osmislila je kolekciju kupaćih kostima s "kockastim" uzorkom (nazvala ih je CROkini), a u istima je s Nives Celzijus pozirala na odmoru u Istri.

- Lolek i Bolek! - našalile su se seksepilne prijateljice na račun zajedničke fotografije koja je, sasvim očekivano, dobila pregršt komplimenata.

- Ne zna se koja je bolja! Gorite! Dijamanti! - zaključili su fanovi.

INSTAGRAM

Ivana Knöll i Nives Celzijus

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo