KRUNA TURNEJE

VIDEO, FOTO: KONCERT ZA PAMĆENJE NA ŠALATI Goran Bare sjajnim albumom 'Nuspojave' oduševio poklonike i prošao kroz 35 godina muzičke karijere

 
 Darko Tomas / CROPIX

Na prepunoj zagrebačkoj Šalati Goran Bare sa svojim Majkama večeras je održao koncert za pamćenje. Karizmatični glazbenik je kao krunu turneje izabrao sjajni rock album godine ‘Nuspojave’, a praćen orkestrom od dvadeset i pet glazbenika i zborom publike glazbeno je ‘prošetao’ kroz trideset i pet godina svoje muzičke karijere.

Na Šalati je spektakularno bilo i u produkcijskom smislu, jer je za Baretov koncert bila postavljena pozornica s dvije razine u 3D verziji, a prema publici je vodila i šetnica kako bi glazbenik imao što prisniji odnos sa svojim obožavateljima.

- U ovaj koncert uložio sam najbolje od sebe. Ni sam ne znam koliko sam pokusa održao da bi sve na kraju sve zvučalo i bilo savršeno. Uložio sam u ovo sve što treba i ni u jednom trenutku nisam se opterećivao time koliko će tisuća ljudi doći na Šalatu. Jedino sam želio da na kraju večeri, kad koncert završi, budem ponosan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 14:35