SLAVNA PRODAVAČICA

FOTO: KRISTINA PRODALA MANDARINE PA POBJEGLA U BEOGRAD OD MEDIJA I JAVNOSTI Obožavateljima priuštila iznenađenje i radikalno promijenila izgled

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 06.10.2019. u 12:49

Screenshot/Instagram

 

Kristina Penava, poznatija kao Kristina Mandarina, u petak više nije bila na radnom mjestu zahvaljujući kojem je u srijedu postala hit na internetu. Javnost i mediji su toliko počeli opsjedati mladu Rabljanku da je odlučila pobjeći na nekoliko dana od svega.

- Zbog velikog interesa i upita medija, par dana odmor! Hvala. P. S. Vidimo se idući tjedan - napisala je u petak na Instagramu, a sad je konačno otkrila i gdje je to pobjegla.

Kristina se trenutno zabavlja u Beogradu gdje je otputovala u muškom društvu. Budući da je jedan njezin prijatelj za medije otkrio da je Kristina već neko vrijeme u vezi, za pretpostaviti je da se na vikend odmor uputila u društvu najdražeg.

Screenshot/Instagram
 

U sklopu Priča na Instagramu objavila je nekoliko videa iz beogradskog kluba The Bank, koji se na službenoj stranici reklamira kao ‘prvi premium R’n’B klub u ovom dijelu Europe’. Obožavateljima je tako priuštila još jedno iznenađenje i novitet - kosu je potamnila i dala isplesti u sitne pletenice.

Screenshot/Instagram
 

20-godišnjakinja se proslavila nakon što je kao zaposlenica OPG-a Ćelić prodavala mandarine na štandu uz Staru Samoborsku cestu u Bestovju. Pažnju su prvenstveno privukli redovi automobila ljudi koji su baš na tom štandu htjeli ostaviti novce, a uskoro je postalo jasno i zašto. Atribute Kristina ni dolčevitom ne može sakriti.

Screenshot/Instagram
 

Kako je rekla za Jutarnji, premda joj svakodnevno trube i mole za selfie, sudara još nije bilo. S druge strane, kašete pune mandarina praznile su se nevjerojatnom brzinom, gotovo jednako brzo kao što je Kristina skupljala obožavatelje na Instagramu nakon objave u medijima.

Screenshot/Instagram
 

Još u srijedu, prije video priloga koji je objavio Jutarnji, imala je manje od dvije tisuće pratitelja. Do četvrtka navečer bilo ih je 38.000, a sad ih je već gotovo 50.000.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo