ATRAKTIVNE FOTOGRAFIJE

FOTO Ljetna igra prijestolja: tko je kraljica savršenog izgleda - Severina, Donna, Ornela ili...?

 
 Instagram

Od Švedske, preko Jadrana i Turske do daleke Kine - tako izgleda srpanjski odmor brojnih poznatih lica iz svijeta glazbe, glume i sporta.

Zapravo kao da vrijedi pravilo - tko živi u Hrvatskoj ili barem u njoj boravi, uglavnom bira strane destinacije ili se na jednoj zadržava jako kratko, a oni koji su se poput sportaša uželjeli svog doma, odmaraju se u Hrvatskoj. Pravi primjer za to je tenisačica Donna Vekić koja ovih dana boravi u hvarskom akvatoriju na potezu Hvar - Palmižana.

Tenisačica Donna Vekić od početka karijere nije krila dobar izgled

Mlada Osječanka, sudeći po njezinom Instagramu, boravi na jahti, a iako je vrijeme odmora, uživa i u morskim sportovima.

Instagram

Kako je pak proteklu godinu više vremena provela u Srbiji gdje se snimala RTL-ova serija “Pogrešan čovjek”, scenaristica Jelena Veljača odlučila je potražiti malo mira u jednoj od prekrasnih vila koje nudi unutrašnjost Istre. Nakon nekoliko dana pridružila joj se i kćerkica Lena koja je prije nekoliko dana proslavila peti rođendan.

Jelena Veljača odlučila je potražiti malo mira koji nude vile u unutrašnjosti Istre

Glumica Ornela Vištica na pravoj je pak turneji Hrvatskoj. Prošla je već Korčulu, Pag, Hvar, Kornate, Murter, Šibenik, Split.

- Plan mi je i dalje ići po Hrvatskoj, a onda ću otputovati u neku od mediteranskih zemalja, nisam još odlučila koju. Cijela godina bila mi je vrlo radna, iscrpljujuća, bila sam na relaciji Beograd - Zagreb, paralelno snimajući seriju i radeći na predstavi u matičnom kazalištu Kerempuh.

Ornela Vištica pohvalila se ulovom (škarpinom), a Raquel i Ivan Rakitić rade vratolomije na pješčanoj plaži

Uživala sam koliko god je to bilo naporno, jer sam veliki radoholičar, pa sam ljetni tempo odlučila malo poslovno smanjiti - kaže Vištica koja će tako uz odmor, za razliku od prijašnjih godina, odraditi tek gaže poput vođenja nekih programa koje nisu tako naporne, a ostatak vremena posvetiti dragim osobama i prijateljima.

Njezina kolegica iz Kerempuha Ana Maras Harmander uspjela je već iskombinirati i strane i domaće destinacije. Već tradicionalno, s obzirom na to da je suprug Johnom Šveđanin, otputovali su sa sinčićem Rubensom u Švedsku.

Ana Maras Harmander hvata svaku zraku sunca

- Proveli smo tamo tri tjedna, pa onda otišli na Vis kamo idemo svake godine, a trenutno se nalazimo u Imotskom otkud je moja mama. Ići ćemo i na Molat, otok s kojeg je moj tata. Obitelj nam je raštrkana, pa i nas bude tijekom ljeta svugdje. Volimo tako provoditi godišnji, jer smo u Zagrebu sami, pa ovako nadoknađujemo- objašnjava Maras Harmander.

Planiraju se potom opet vratiti na Vis, no kao i mnogi drugi i oni zbog divljanja cijena u hrvatskim turističkim destinacijama razmišljaju dio ljeta, vjerojatno sam kraj, provesti u Grčkoj.

Severina Kojić odlučila se za Tursku, no vjerojatno je njezin razlog intima koju joj pruža druga država kako bi se pošteno odmorila.

Instagram
Severina na odmoru

A nakon što se mjesecima pisalo kako je drastično smršavjela, naša popularna pjevačica već danima “časti” svoje brojne obožavatelje seksepilnim fotografijama iz poznatog turskog ljetovališta Bodrum. Na slikama je Splićanka, koja je u travnju navršila 47 godina, u nekoliko kupaćih kostima pokazala kako je njezina linija još savršena.

Naravno, uslijedili su brojni “lajkovi” i komplimenti, a Andrea Andrassy u šaljivom je tonu napisala: “A daj ajde, pa bacit ću svu tjesteninu iz stana”, dok je komentar Lane Klingor Mihić bio: “Ajmeeeee, kakvo tijelo! Nisi ti mršava, ti si istrenirana, vretenasta i izdefinirana do bola. Vrh”.

Dobru formu, ali više u šaljivom tonu pokazao je i bračni tandem Ivan Rakitić i Raquel Mauri. Oni su prvi dio ljeta proveli jedreći hrvatskim Jadranom, a sada se nalaze, točnije izvode akrobacije na nepoznatoj destinaciji.

Ana Vučak Veljača uživa u Kini

Svoju lokaciju odala je pak glumica Ana Vučak Veljača koja je nakon što je snimila novi HTV-ov show “Kuhan i pečen”, sa suprugom Ivanom otputovala u Kinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 08:48