LJUBAV CVATE

FOTO: LUDI PROVOD TIJE JURČIĆ I MARIJA MAMIĆA U DUBAIJU Na prijateljevu je svadbu išao sam, a onda je Tiju poveo na vrući novogodišnji doček

 Facebook / Marko Todorov/CROPIX

Premda nježne zagrljaje još uvijek skrivaju od očiju javnosti, Tia Jurčić i Mario Mamić itekako uživaju u zajedničkim trenucima pa su tako Novu godinu dočekali u toplom Dubaiju.

Kako piše tportal.hr, Mario Mamić bio je prošli petak na vjenčanju prijatelja, sportskog menadžera Nikkyja Vuksana, no bez djevojke Tije Jurčić koja navodno nije bila pozvana. Ondje je pak bila njegova bivša žena Monika Kravić koja je bila za stolom bivšeg svekra Zdravka Mamića i njegove supruge Marine.

Već sljedećeg jutra Mario i Tia bili su u avionu za Dubai gdje su Novu godinu dočekali u Buddah Baru.

Na zabavi nisu bili sami, društvo su im pravili Marijev prijatelj Marko Vjetrović, bivši glasnogovornik nogometnog kluba Partizan i sportski stručnjak, te njegova zgodna žena Višnja Vjetrović, inače uspješna manekenka koja iza sebe ima ekskluzivni ugovor za francusku modnu kuću Chanel, piše tportal.hr.

Mario je poslije osam godina braka s Monikom iselio iz njihovog stana na zagrebačkom Tuškancu, a točan razlog bračnih nevolja nije poznat. Tia je vezu s Marijem potvrdila kad je objavila njihovu zajedničku fotografiju iz restorana nakon čega je zaključala svoj Instagram profil. Ona iza sebe ima četverogodišnji brak s američkim košarkašem Chrisom Warrenom s kojim ima petogodišnjeg sina Dominica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. travanj 2024 22:16