INTERVJU S PJEVAČEM

FOTO: LUKA NIŽETIĆ KONAČNO OTKRIO ZAŠTO NIJE BIO NA SESTRINOM VJENČANJU 'Nije me pozvala! Šalim se, to je bilo tako naglo...'

 Instagram

Slavni splitski pjevač Luka Nižetić progovorio je za IN magazin o tugaljivom karakteru svojih pjesama, o putovanju u Aziju, o novoj tetovaži, ali i o nedavnom vjenčanju svoje sestre koja je 'Da' da rekla u San Franciscu.

- Pišem užasno tužne pjesme, mogu reći blago depresivne, ali ljudi u suštini ne vole tugu - kaže Luka.

Luka je nedavno posjetio i daleku Aziju.

- Kad tamo dođeš to je potpuno drugi svijet to je sve ono na sto ti nisi navikao, od hrane do ljudi, izlazaka vani, spavanja u prašumi… - ispričao je Luka koji je komentirao i svoju novu tetovažu:

- To je užasna bol. Stalno sam se susprezao da ne vičem. Moja klupica bila je potpuno mokra, a na kraju kad mu je završavao rep cvilio sam kao pas - iskreno je priznao pjevač.

Također, objasnio je i koji je razlog zbog kojeg nije došao na vjenčanje svoje sestre Petre.

- Nije me pozvala! Šalim se, to je bilo tako naglo. Prekrasna ljubav rodila se između sestre i Frane brzo i naglo da mi nismo stigli doći do San Francisca. Treba se za to organizirati - kazao je Luka za IN magazin.

Zgodni Luka našalio se tako i ovaj put u danom intervjuu kako ga obitelj barem sada nakon Petrina vjenčanja ne pita više kada će se on oženiti. Odahnuo je zgodni Splićanin barem po tom pitanju.

Uskoro će vjerojatno, poznavajući njega i sklonost avanturama i na novo putovanje. Jedva čekamo vidjeti koju destinaciju će izabrati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 18:34