BEĆAR DO KRAJA

FOTO: NAKON FINALA SVJETSKOG PRVENSTVA I POVRATKA U MIHOLJAC ZAVRŠIO U - SVINJCU Domagoj Vida još jednom oduševio obožavatelje: 'Legenda od čovjeka!'

 
 Facebook

Domagoj Vida na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji odigrao je turnir života i bio je jedan od najzaslužnijih za veliki rezultat naše reprezentacije.

Osim pravodobnim reakcijama u obrani, Vida je oduševljao i ponašanjem u kampu, gdje je bio neka vrsta dobrog duha reprezentacije.

Na veličanstvenom dočeku u Zagrebu bio je jedna od najvećih zvijezdi, kao pravi bećar predvodio je navijanje, a vjerojatno nema osobe koja se nije zabrinula za njega i mogući pad s autobusa dok su se Vatreni satima probijali od aerodroma do centra metropole.

Bećar Vida nastavlja oduševljavati i dalje, a velike pohvale izazvale su fotografije jednog OPG-a u Osječko-Baranjskoj županiji. Na njima se vidi kako je Vida spremno uzeo kukuruz u ruke i nahranio crne slavonske svinje, iako se trenutno pola Europe otima za njega, a najuoporniji je slavni Liverpool.

'Sa zelenih travnjaka Rusije, na pašnjake Slavonije', stoji u potpisu fotografija, a ne treba ni govoriti da su komentari isključivo pozitivni.

'Legenda od čovjeka! Svaka čast, jednostavan, neopterećen, potpuno slobodan. Pravi Slavonac, domoljub, čovjek koji ujedinjava a ne razdvaja, samo su neki od komentara oduševljenih obožavatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 08:40