GUŽVA U ZAGREBAČKOM CINESTARU

FOTO: NAPOKON STIGAO 'WONDER WHEEL' Anita Dujić i Daniela Trbović oduševljene novim Allenovim remek-djelom, pogledajte tko je sve bio na premijeri!

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.12.2017. u 14:02

Promo

Anita Dujić, Đelo Hadžiselimović, Martina Validžić, Suzy Josipović Redžepagić, Daniela Trbović

 

U prepunoj dvorani CineStara Avenue Mall u ponedjeljak navečer održana je svečana premijera najnovijeg remek-djela nezaustavljivog Woodyja Allena - "Wonder Wheel". Premda je već zašao u 80-e godine života i snimio preko pedeset filmova, Woody Allen ne prestaje mamiti svojim djelima pa tako ni "Wonder Wheel" nije izuzetak. U najveću dvoranu CineStara jedva su stali svi oni koji su među prvima željeli vidjeti romansu i intrige, tajne i laži, čija se radnja odvija tijekom 50-ih godina na Coney Islandu.

Hrvatskoj svečanoj premijeri nazočile su brojne domaće javne ličnosti: Anita Dujić, Martina Matušin, Ivona i Anita Juka, Daniela Trbović, Uršula Tolj, Đelo Hadžiselimović, Robert Zuber, Ljiljana Vinković, Nera Stipičević, Antonio Franić, Paulo Sfeci, Suzy Josipović, Tihana Zrnić, Tomo Ricov i mnogi drugi. Program premijere vodila je uvijek opuštena i zavodljiva Martina Validžić.

 

Nakon projekcije, na domjenku organiziranom u suradnji sa Stella Artois, gosti se nisu tako brzo razišli, već su ostali i raspravljali o filmu, što samo dokazuje kako je Woody Allen i ovaj put uspio zavesti svoje gledatelje i uvesti ih u svijet bogate imaginacije. Hoće li uspjeti osvojiti i ostatak domaće publike, gledatelji će moći provjeriti već u četvrtak, 14. prosinca, kada se "Wonder Wheel" počinje prikazivati u redovnom programu domaćih kina.

U filmu su glavne uloge ostvarili Kate Winslet, Justin Timberlake, Juno Temple i Jim Belushi. Ginny (Winslet) melankolična je i emocionalno nestabilna bivša glumica, koja sada radi kao konobarica; Humpty (Belushi) njezin je grubi suprug i upravitelj vrtuljka; Mickey (Timberlake) zgodan je mladi spasitelj koji sanja kako će jednoga dana postati pisac kazališnih komada; a Carolina (Temple) Humptyjeva je odsutna kći koja se u stanu vlastita oca skriva od gangstera...


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo