SREĆOM, SVI SU DOBRO

FOTO: NAŠ POZNATI GLAZBENIK DOŽIVIO BIZARNU NEZGODU U PROMETU 'Sve se zacrnilo, kao da nas je haubica pogodila, staklo nas je zasulo...'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 14.09.2019. u 17:37

Vojko Basic / FACEBOOK, CROPIX

 

Suosnivač Daleke obale, splitski glazbenik Boris Hrepić Hrepa, doživio je prometnu nezgodu na putu prema Kaštelima gdje je s bendom Sunnysiders imao zakazan nastup, piše Slobodna Dalmacija.

- Vozeći se autoputem na svirku u Kaštela, malo prije Pirovca, odjednom 'BOOOOOOOM', sve se zacrnilo, kao da nas je haubica pogodila, pri velikoj brzini hauba se otvorila i zabila u šoferšajbu, staklo nas je zasulo...

 

I da skratim, uspjeli smo se iskobeljati iz šokantne novonastale situacije, svi smo dobro, vučna služba je došla, auto je ostao u Vodicama, Hari je došao po nas i instrumente i pažljivo vozimo prema klubu gdje nas čeka publika - objavljeno je na Facebooku.

Glazbenik je kasnije obožavatelje obavijestio i kako je koncert održan.

- Sunnysidersi su sretno stigli na odredište i 'opičili' dva sata, hvala publici i organizatorima šta su nas toliko čekali, posebno hvala našim prijateljima Hariju, Charliju i Tomi što su uletjeli kad je najviše trebalo - zaključio je Hrepa.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo