PROMENADA POZNATIH LICA

FOTO: NEOBIČNO DRUŠTVO NA ZAGREBAČKOJ ŠPICI Na suncu uživali legendarni srpski glumac, Dinamov trener, Ivan Gotovac i tri- neandertalca...

 Ronald Goršić / CROPIX

Subotnje jutro na zagrebačkoj špici opet je bilo veselo. Osim standardno poznatih faca iz svijeta politike, sporta i s estrade, održano je nekoliko humanitarnih akcija, a prolaznike je iznenadilo i nekoliko krapinskih praljudi.

Na glavnom je zagrebačkom trgu održana humanitarna akcija udomljavanja napuštenih životinja Udomljavanje je fora koju je, naravno, posjetio gradonačelnik Zagreba Milan Bandić sa svojim psom Rudijem. Bandić je prije toga posjetio i humanitarnu prodaju majica u povodu održavanja ovogodišnjeg, 17. po redu Terry Fox Run-a. Prikupljena sredstva, uključujući i ona prikupljena na sam dan utrke, 25. rujna, bit će donirana Institutu Ruđer Bošković za istraživanje raka. Toj su se akciji odazvali i novinarka Sonja Šarunić te književnica Sanja Pilić.

Legenda srpskog glumišta, Vojislav Brajović, poznatim po mnogim ulogama, a između ostalog u filmovima ‘Povratak otpisanih’ i ‘Bure baruta’, proveo je ugodno prijepodne na kavi u poznatoj zagrebačkoj kavani Charlie.

Špicom je prošetao bivši nogometaš Dinama i sadašnji trener GNK Dinamo II Mario Cvitanović sa suprugom i djetetom, a u društvu obitelji, također supruge i djece, prošetao je i Ivan Gotovac.

Uz sve to na subotnjoj su se špici našla i tri neandertalca koja su prošetala gradskim ulicama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. travanj 2024 15:31