POSEBAN RAZLOG

FOTO: NIKOLINA PIŠEK SKINULA 12 MANEKENA 'Glavno da je seksi, duhovito i privlačno za oko'

 Instagram

U suradnji s udrugom za zaštitu života 'Beta' Nikolina Pišek predstavila je novi kalendar za 2017. godinu kojim apelira na to da se pomogne životinjama bez krova nad glavom, piše srpski Blic.

Na kalendaru za sljedeću godinu nalazi se 12 manekenka iz Srbije i Hrvatske koji su goli do struka pozirali s psićima.

- Ideja za vaj projekt pojavila se sasvim spontano. Moja prijateljica koja je bila veliki borac za prava napuštenih životinja je preminula,a ja sam osjetila potrebu za se pobrinem oko zbrinjavanja njezinih životinja. Cilj nam je prodaja ovih kalendara, a cjelokupan prihod od njihove prodaje ide u korist udruženja 'Beta' u Srbiji, za liječenje, kastraciju i sterilizaciju njihovih pasa, to jest smanjivanje broja nezbrinutih životinja - objasnila je Nikolina koja je sama birala muškarce koji će pozirati za kalendar.

Otkrila je i kako je došla do ideje za fotografije za koje su pozirali.

- Prvenstveno smo smatrali da je to seksi, duhovito i privlačno za oko, a i mislim da nije nužno da sve te priče oko zbrinjavanja životinja trebaju biti tužne i depresivne iako iza svega toga stoji veliki rad i mnogo truda. To su psi koji čekaju udomljavanje, ali vi možete udomiti i nekog od manekenka - našalila se Nikolina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 10:07