'KRALJICE, JEDVA ČEKAM!'

FOTO: NINA BADRIĆ POZITIVNO ŠOKIRALA FANOVE IZ CIJELE REGIJE U izdanju u kakvom je još nisu vidjeli najavila novi spot: 'Očigledno će biti nešto wow!'

 
 Nina Badrić, Press

Pjevačica Nina Badrić oduševila je obožavatelje diljem regije nakon što je objavila detalje sa snimanja spota za novu pjesmu. Na fotografijama se naime vidi stajling u kojem je nismo naviknuli vidjeti, a to je mračni vampirski izgled u koji se zamaskirala za potrebu nadolazeće pjesme "Mijenja se vrijeme".

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Komplimenti za izgled pljušte sa svih strana, a njezini su obožavatelji puni hvale za novu Ninu.

Nina Badrić, Press

"To Nina! Svaki put kada pogledam tvoju novu fotografiju, meni se dan uljepša jer ugledam s'uperwomen'. 45 godina, eliksir mladosti!", "Očigledno je da će biti nešto wow, s obzirom na to da je i stajling wow! Otklon od dosadašnjih balada, iako im se nema što zamjeriti", "Jedva čekam kraljice!", "Žena zmaj" - samo su neki od oduševljenih komentara ispod fotografija kojima se Nina pohvalila na svom Instagramu.

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

Pjesmu autorski potpisuje Predrag Martinjak-Peggy, a za produkciju je zadužen Baby Dooks (David Vurdelja). Baby Dooks je rekao da je Nina "oduvijek bila gradska cura koja svojom pojavom karizmom i glasom jedina može nositi svjetsku produkciju na ovim prostorima."

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

- Nina je odrasla na stranoj glazbi i osjeća je. S njom nema nepoznanica u studiju i njoj više nego ikome stoji urbani zvuk. Doduše ona može otpjevati sve pa i telefonski imenik ali mnogi ne mogu donijeti tako uvjerljivo ovakvu produkciju.To može samo ona.

Nina Badrić, Press

Viktor Drago potpisuje osebujan stajling u kojoj je Ninu zamislio kao vamp sexy ženu koja doista u novome spotu izgleda moćno. Saša Joković i Mijo Majhen zaduženi su za make up i frizuru, a režiju spota za pjesmu ”Mijenja se vrijeme” potpisuje hvaljeni mladi redatelj Dario Radušin. Premijera spota i nove pjesme očekuje se početkom sljedećeg tjedna.

Nina Badrić, Press

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:50