BRIGA ZA IZGLED

FOTO: NOVI IZGLED NAŠE USPJEŠNE SPORTAŠICE Seksipilna Sandra Perković odlučila isprobati malo drugačije uljepšavanje pa je osvježila usne

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 08.03.2018. u 11:13

Instagram

 

Jedna od naših najuspješnijih atletičarki Sandra Perković osim sportskim uspjesima oduševljava i sjajnim izgledom. Osim stajlinga promijenila je i stav pa i njezin Instagram izgleda drugačije nego ranije.

Europska prvakinja u bacanju diska ima savršenu figuru, no sve je češće počela posjećivati i kozmetičke salone posljednje dvije godine. Zahvaljujući tome prijatelji i obožavatelji obasipaju je komplimentima, a gubitak kilograma pridonio je tome da se osjeća samopouzdanije što se vidi i na fotografijama.

'U ovom trenutku s ovim kilogramima bolje se osjećam, zdravije se hranim, bolje se hranim, kao žena sam zadovoljnija, a to je isto bitna stvar. Moraš biti sam sobom zadovoljan, iako voljela sam se ja u svim svojim verzijama', rekla je Perković prošle godine.

 

Nedavno je odlučila isprobati i malo drugačije uljepšavanje. Osvježila je usne hijaluronskim filerima koji pojačavaju volumen i daju svježiji izgled i boju, a čiji se učinak može vidjeti u narednih šest do devet mjeseci, piše tportal.

Lijepa sportašica trenutno boravi u Splitu gdje trenira za buduća natjecanja.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo