NOVI DOM

FOTO: NOVI POČETAK U PREKRASNOJ KUHINJI Muž Doris Pinčić objavio fotografiju kuće koju su kupili bez kredita: 'Divan ste primjer mladima'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 15.10.2019. u 14:14

Instagram

 

Glazbenik Boris Rogoznica (30) nedavno se za Slobodnu Dalmaciju pohvalio da je sa suprugom Doris Pinčić (31) kupio kuću bez kredita. Otkrio je da nisu morali dići kredit zato jer su prethodnih sedam, osam godina 'intenzivno radili'.

"Uspjeli smo kupiti kuću bez kredita u ovih zajedničkih sedam, osam godina intenzivnog rada. Jako smo sretni i ponosni zbog toga, jer je to nekako životna misija većini parova. Oboje smo odrasli u kućama u Dalmaciji i takva se sloboda ne može mjeriti sa stanom, koliko god on bio velik.

Naše kućanstvo ima pet članova, uključujući psa kojeg svaki dan nekoliko puta vodim u šetnju oko zgrade. Već samo zbog toga bit će olakotno imati kuću s dvorištem, pogotovo zbog puno više prostora, dodatne sobe u kojoj mogu napraviti kućni studio i imati svoj kutak, kao i velike kuhinje u kojoj ćemo snimati Doris za potrebe njezinih emisija i sponzoriranih objava na Instagramu.

Imat ćemo i svoj vrt od 130 "kvadrata", gdje ćemo saditi svoje povrće i voće. Jedva čekamo preseljenje, tom ćemo prigodom napraviti tulum stoljeća", izjavio je u rujnu za Slobodnu.

Na Instagramu je sada otkrio kako izgleda dio njihovog novog životnog prostora.

 

"Ponedjeljak ujutro 08h. A ja pijem kavu sa svojom ženom", napisao je uz njihovu zajedničku fotografiju iz prostrane kuhinje. Sretan je nakon što mu je supruga dala otkaz pa su više zajedno i ona navečer ne zaspi nakon 15 minuta filma.

"Baš ste divan primjer mladima", napisala mu je jedna pratiteljica.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo