OBITELJSKA IDILA

FOTO: OBOŽAVATELJI NAPALI NAŠU GLUMICU ZBOG BEBE, RAZVILA SE BURNA RASPRAVA 'Moji su poznati imali teških problema s djetetom baš zbog ovoga'

 
 Instagram

Glumica Petra Kurtela objavila je na svom profilu na Instagramu idiličnu fotografiju petomjesečnog sinčića Relje i mačka Žarka kako zagrljeni spavaju. Takva fotografija na društvenim mrežama u pravilu izaziva uzdahe oduševljenja i gomilu srčeka i sličnih emotikona, no u Petrinom je slučaju izazvala i niz negativnih komentara.

Petru, koja se proslavila ulogom u ‘Zabranjenoj ljubavi’, dio je obožavatelja upozorio na opasnosti od takve bliskosti životinje i bebe koja po bebu, po njihovim saznanjima, može imati i najgori ishod.

‘Draga Petra, nemam ništa protiv mačaka, i sama ih volim, al mislim da bi trebala biti oprezna s obzirom da je beba u pitanju. Naime, moji su poznanici imali teških problema s djetetom baš zbog te mačje dlake i sline i djetetu je otpala kosa. Samo dobronamjerno kažem’, napisala je jedna, a Petra joj je odmah odgovorila:

‘Hvala na brizi. Baš sam danas bila kod pedijatrice i informirana sam o svim mogućim opasnostima. Njih je na sreću puno manje nego što mislimo. Ali da, na oprezu smo.’

‘Moja je sestrica zbog ovakvih slika i pretjerane ljubavi prema mačkama jedva ostala živa...čuvajte tu bebu nju ste htjeli, priželjkivali i nosili devet mjeseci pod srcem nju, ne mačku’, napisala je druga, no njezin je komentar izazvao lavinu reakcija. Žustra se rasprava nastavila, a uključila se i Ivana Kindl, koja često sudjeluje u kampanjama za udomljavanje životinja.

#wokeuplikethis #žarko #catsandbabies

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

‘Petra, morala sam reagirati jer mi je grozno čitati toliku količinu paranoje koju ova žena nameće. Dijete isto tako može progutati i ljudsku dlaku, zar ne? Znam toliko roditelja koji su odgajali i odgajaju svoju djecu uz hrpu životinja i nikad im se ništa nije dogodilo, dapače. Znaš i sama da djeca koja odrastaju od malena uz ljubimce postaju bolji i empatični ljudi, nemaju problema s alergijama i nisu toliko osjetljiva’, napisala joj je pjevačica.

Svoj komentar dala je i Ella Dvornik, no nju nije previše brinulo što beba i mačka spavaju zajedno. Zanimljivija joj je bila činjenica što su tako bliski. ‘Da je bar moj tak pitom’, napisala je Ella.

Na koncu su više manje svi zaključili da su ovakve rasprave bespotrebne dok se dižu tenzije te da je svatko dovoljno sposoban informirati se o situaciji u kojoj se nalazi. Dan kasnije Petra je objavila fotografiju sinčića kako leži na plišanom krokodilu i napisala: ‘Sinoć je gospođa majka izbacila mačka Žarka iz kreveta (jer je opasno) i donijela mi krokodila! Meni to baš nije imalo smisla, ali podjednako su mekani pa se nisam žalio.’

Petra Kurtela i njezin dečko Igor Banović, arhitekt i dizajnera videoigara, osim sina Relje i mačka Žarka imaju i psa mješanca Conana. Prema fotografijama na Instagramu svi se odlično slažu.

Nedjeljna jutra

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 17:12