ŠETNJA UZ MORE

FOTO: 'OLI U SPLITU...' Goran Ivanišević doveo suprugu i sina u Split, njihov dvomjesečni sin guštao s mamom u điru po Bačvicama

 
Nives i Goran Ivanišević
 Ranko Šuvar, Nives Ivanišević / CROPIX, INSTAGRAM

'Oli u Splitu', napisala je Nives Ivanišević na Instagramu uz fotografiju na kojoj u kolicima gura dvomjesečnog sina Olivera, piše Slobodna Dalmacija. Televizijska i radijska voditeljica rado dolazi u grad podno Marjana, a unatoč buri koja odaje dojam hladnijeg vremena iako je vani sunce, Nives je sa sinom prošetala uz more i napravila malu turističku rutu po Bačvicama.

Jedan od mogućih datuma rođenja njenog prvog sina bio je i 13. rujan, datum kad je rođen naš wimbledonski as, no Oliver je požurio i došao na svijet nekoliko dana prije.

View this post on Instagram

Oli u Splitu

A post shared by Nives_Ivanisevic (@nivessimpson) on

Diplomirana ekonomistica rođena je Zagrepčanka, a televizijsku je karijeru započela prije desetak godina u kvizu Nove TV 'Leteći start' gdje je slučajne prolaznike na ulici nagrađivala putovanjima.

Pojavila se i u nekoliko manjih uloga u telenovelama, ali nikad nije upisala glumu, što joj je oduvijek velika želja. Posljednjih godina karijeru gradi kao voditeljica na Narodnom radiju.

Nakon što je upoznala Gorana Ivaniševića par se toliko zaljubio da su ubrzo počeli zajedno živjeti. Za obitelj i najbliže prijatelje napravili su intimnu ceremoniju vjenčanja, a kao kruna njihove ljubavi u rujnu im je stigao najljepši mogući poklon, sin Oliver.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 20:34