UOBIČAJENE BOJAZNI

FOTO: OVAKO IZGLEDA TIJELO DESET DANA NAKON POROĐAJA Ella bez uljepšavanja pokazala s čim muku muči: 'Svaka čast što dijeliš ovako intimnu sliku...'

 
 Instagram

Prije deset dana Ella Dvornik po prvi je put postala mama. Ona i zaručnik Charles Pearce postali su roditelji prekrasne curice Balie Dee.

Naravno, Ella ne prestaje obožavatelje na društvenim mrežama obavještavati o novostima i promjenama u životu pa je tako sad objavila i prvi kompletni selfie nakon poroda. Fotografirala je cijelu figuru gledajući se u ogledalo, u gaćicama i s uzdignutom majicom.

‘10 dana nakon poroda. Nema ravnog trbuha’, napisala je blogerica uz fotografiju na kojoj se vidi da joj je trbuh još uvijek pozamašno velik.

Ovakva iskrenost i suočavanje s vlastitim nesavršenostima naišlo je na pozitivne komentare. ‘Svaka čast! Svaka čast što dijeliš ovako intimnu sliku s ogromnim brojem djevojaka koje te prate, da se uvjere da je sasvim prirodno i normalno imati i dalje sttrbuh poslije 10 dana. Strašno je koliki se pritisak mladim ženama danas radi, da moraju izgledati savršeno čim rode’, napisala joj je jedna žena na Instagramu.

10 days post partum. No six pack #postpartum #postpartumbody #10dayspostpartum #1weekpostpartum #afterbirth

A post shared by www.iamella.com, Элла Дворник (@elladvornik) on

Druga je u nešto duhovitijem tonu prokomentirala: ‘Opušteno… 9 godina od poroda čekam da se vrati trbuh na svoje mjesto, kažu ljudi debela, debela… Klinac debela, to mi je od poroda još!’

Premda je već izrazila zabrinutost zbog brige oko bebe, poslovnih obaveza i drugih stvari kojima se želi posvetiti, ne sumnjamo da će Ella uspjeti uskladiti sve obaveze, posebno uz pomoć koju ima pri ruci, Charlesa i mamu Danijelu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:16