ULOŽIO MILIJUNE EURA

FOTO: OVO JE NOVI HOTEL DEJANA LOVRENA Pogledajte luksuzno zdanje sa 17 apartmana u neposrednoj blizini jedne od naših najpoznatijih plaža

 
 Instagram/CROPIX

Sve je više nogometaša koji se za vrijeme svoje karijere okreću i drugim poslovima, novac zarađen od nogometa ulažu u nekretnine ili pokreću vlastiti biznis. Treba računati i da igračka karijera ne traje dugo, a i da se nakon toga "treba živjeti".

S hotelskim biznisom već odavno koketiraju Cristiano Ronaldo i Leo Messi, a tim putem krenuo je i reprezentativni stoper i igrač Liverpoola Dejan Lovren. U Novalji na Pagu nedavno je otvorio mali hotel s četiri zvjezdice, riječ je o zdanju koje ima 17 luksuznih apartmana u blizini čuvene plaže na Zrću.

Iako nema točnih podataka priča se da je Lovren u ovaj hotel, imena Joel, uložio oko tri milijuna eura, a nedavno je počela i reklamna kampanja preko društvenih mreža, te nema sumnje da će ovo ljeto svojom ponudom biti izuzetno posjećen, piše Slobodna Dalmacija.

Lovrenu ovo nije prvi iskorak u poduzetničke vode, još 2013. godine zajedno s prijateljem pokrenuo je vlastitu modnu marku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 07:54