ŠTO TI CURA RAČUNA?

FOTO: PETRA SANADER POSTALA HIT NA INTERNETU, KORISNICI PADAJU OD SMIJEHA Slici su dodali duhovit komentar i objavili je na 9gagu, ostalo je povijest

 Instagram

Petra Sanader ovih je dana postala hit na internetu, i to zahvaljujući stranici 9gag koja broji milijarde pregleda članaka. Obzirom da i na Instagramu imaju zavidan broj obožavatelja, preko 34 i pol milijuna, objavu je komentiralo gotovo 12.000 ljudi.

Naime, netko je uzeo Petrinu fotografiju koju je snimila fotografkinja Diane Diederich, koja se inače bavi ilustrativnim fotografijama i vjenčanjima. Na njoj mlada glumica odlazi od muškarca kao da su u prekidu, a fotka se nalazi na službenoj stranici Petre Sanader.

Kako sadržaj 9gaga kroje sami korisnici, netko je na fotku na engleskom jeziku napisao: ‘Cura mi je rekla da treba vrijeme i udaljenost. Da ona ne računa brzinu?’

Mnogi su se poistovjetili sa šalom pa su komentari očekivani, a u nizu komentara na engleskom, talijanskom i španjolskom, našao se i pokoji hrvatski, no uglavnom na račun njezinog oca.

Scenaristica, glumica, a odnedavno i redateljica već osam godina živi i radi u New Yorku gdje je nedavno imala premijeru svog novog filma, ‘A Blank’, u kojem ima glavnu ulogu i za koji je sama napisala scenarij.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:57