BIPA FASHION.HR

FOTO: POVRATAK NA DRUŠTVENU SCENU NAKON TEŠKE BOLESTI Ankica Dobrić zablistala na modnoj reviji bliskog prijatelja

 
Ankica Dobrić
 Boris Kovacev / CROPIX

Naša glumačka diva, koja se prošle godine borila s teškom bolešću - karcinomom dojke, na sinoćnjoj modnoj reviji Bipa FASHION.HR najavila je svoj povratak na društvenu scenu Zagreba.

Sinoć je svoje kreacije predstavio Ivica Skoko, njezin bliski prijatelj, te nije propustila priliku vidjeti njegovu novu kolekciju.

U haljini Ivice Skoke Ankica Dobrić zračila je vedrinom i optimizmom i poručila da su najteži dani iza nje. Osvanula je i na Instagramu i to na selfie fotografiji glumice Tare Rosandić, koja pokazuje da se dobro zabavljala u društvu glumice i Nenada Korkuta.

Prije nekoliko mjeseci upravo je Skoko otkrio da je Ankica pobijedila tešku bolest.

- Ankica je odradila kemoterapiju i izlječila se. Jako je dobro i sve je prošlo u redu, rekao je dizajner.

Zagreb, 210318.
Zagrebacki Velesajam.
Modni dogadjaj BIPA FASHION.HR koji se odrzava od 15. do 25. ozujka.
Na fotografiji: Ankica Dobric.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovacev / CROPIX
Ankica Dobrić

Potkraj prosinca naša je glumica primila nagradu Najhistrionke. Naime, ona je u najtežim trenucima, dok je vodila najtežu životnu bitku s bolešću, pripremala je i na kraju izvodila predstavu Mate Matišića “Gastarbajterski Božić”, u kojoj ima glavnu ulogu Marije.

- Bilo mi je jako teško, ali uspjela sam sve to izgurati. Komična je stvar što ja umirem u toj predstavi. Nisam bila sigurna kako ću se uspjeti poistovjetiti s likom u tim trenucima, ali i to sam svladala. Nije mi bilo lako što umirem, ali mogu ja to. To je komedija, s vrlo životnim likovima, protkana svim emocijama, s mnogo smijeha, ali i suza i bilo ju je zadovoljstvo raditi. Sve se to događalo u vrijeme mojeg liječenja i čudila sam se sama sebi, ali na sceni je to sasvim druga energija i mogu sve odraditi - ispričala je tada Dobrić.

Nenad i Anči! #ivicaskoko #fashionhr

Objavu dijeli Tara Rosandić (@taritabrando)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 09:15