NEOBIČAN IZBOR

FOTO: POZNATA VODITELJICA S HTV-a IZNENADILA ODABIROM OBUĆE Na premijeri u kazalištu 'Komedija' mnogi su se pogledi zadržali na ovim sandalama

 
 Boris Kovačev/HANZA MEDIA

Jedna od najomiljenijih voditeljica s HTV-a Barbara Kolar rijetko griješi u odabiru odjeće, no i njoj se dogodi pokoja kriva procijena. Na premijeri drame 'Revizor' u kazalištu Komedija pojavila se u relativno pristojnoj odjevnoj kombinaciji. Iako se njen poriv da bude u trendu ponekad sukobljava s figurom i godinama, sama kombinacija široke cvjetne suknje, bijele košulje s volanima, i upečatljivim detaljima, crnih visećih naušnica i prstena - nije vizualno odbojna.

Osim jednog detalja. Cipela, odnosno sandala. Odnosno natikača s brošem i resama. U koju god obućarsku kategoriju spadaju, ostaje činjenica da ovakve sandala lijepo pristaju samo ženama s dugim vitkim nogama, i tankim člancima.

Osim granica postavljenih tjelesnom građom i godinama, koje su zapravo manje važne, Barbara bi morala znati da ovakve sandale mora pratiti cjelokupan outfit. Koji bi morao biti ili minimalistički, uz dozu ekstravagancije, ili potpuno 'over the top', u kojem slučaju nitko niti ne bi primjetio ovu obuću. Ovako je samo nakaradno.

Barbaru kao voditeljicu cijenimo i volimo, s nekoliko kila manje ili više, potpuno svejedno. Jedne pogrešne cipele neće to ugroziti. Ako ih nikada više ne obuje :)

Njena kolegica s HTV-a Martina Validžić zadržala se na provjerenoj i nepogrešivoj kombinaciji: crno s crnim. Dovoljno elegantno za kazalište i dovoljno rockerski da ne bude dosadno, njen je modni odabir sasvim pogođen.

Zagreb, 201017.
Poznati na premijeri predstave Revizor u kazalistu Komedija.
Na fotografiji: Barbara Kolar.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev/HANZA MEDIA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. ožujak 2024 15:28