ROKERSKI TULUM U ZAGREBU

FOTO: Poznati glazbenik, slikar i scenograf (67) oženio 28 godina mlađu Beograđanku Draganu

 
Dragana Todorović, Ivica Propadalo i Tereza Kesovija
 Darko Tomaš / CROPIX

Ivica Propadalo, poznati glazbenik, slikar i scenograf, proteklog je vikenda šest godina ljubavi s Beograđankom Draganom Todorović okrunio brakom, a taj svečani čin rasporedio je u dva dana.

Zaljubljeni par bračne je zavjete potpisao u subotu u zagrebačkoj Gornjogradskoj vijećnici, gdje su se na vječnu ljubav zavjetovali pred najbližim članovima obitelji. Ivičin kum bio je njegov ujak Ante Radnić, dok je njegova 28 godina mlađa Dragana za kumu odabrala svoju dugogodišnju prijateljicu iz Beograda Snježanu Jeremić.

S mladencima su na njihov veliki dan bili i Ivičina djeca iz prvog braka, sin Marko i kći Lana s djetetom, kao i Draganini roditelji i sestra. Na zagrebačkom Gornjem gradu Dragana je zablistala u bajkovitoj vjenčanici koju je sama kreirala.

Nedjelja je bila rezervirana za veliki rokerski tulum sa 200-tinjak uzvanika koji su se jučer odlično proveli u Muzeju Mimara. Kako se pohvalio Propadalo, scenografiju za vlastitu svadbu te stolove i stolice u crnoj boji sam je osmislio, a za cvjetne aranžmane bio je zadužen Saša Šekoranja.

- Moji bliski prijatelji s kojima sam godinama surađivao pobrinuli su se za svaki detalj svadbe, od rasvjete do cateringa, i zaslužni su što je sve profunkcioniralo. Ipak, za svoje smo goste priredili i brojna iznenađenja koja smo čuvali do posljednjeg trenutka, ali željeli smo da to bude pravi rokerski party - naglasio je 67-godišnji Propadalo.

Mladence i njihove goste u Mimari su do sitnih sati zabavljali Sinovi ravnice, Đelo i Paula Jusić te, naravno, Teška industrija, grupa čiji je Propadalo dugogodišnji basist.

Među brojnim uzvanicima koji su se sinoć okupili u Mimari bili su Krešimir Dolenčić, Tereza Kesovija, Đelo Hadžiselimović, Miroslav Lilić, Luka Nižetić, Jurica Pađen, Željko Bebek sa suprugom Ružicom, Zoran Škugor, Pavle Kalinić...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:38