ZVIJEZDE I NJIHOVI PSI

FOTO: POZNATI HRVATI NE ODVAJAJU SE OD SVOJIH LJUBIMACA NI TIJEKOM LJETNOG PREDAHA Lajavci im kradu hlad, vole more i plovidbu brodom

Velike zvijezde profila poznatih na društvenim mrežama su njihovi psi. Uveseljavaju im odmor i pomažu da se opuste i bolje napune enrgijom

Najbolje društvo za najljepši zalazak sunca na svijetu, napisao je poetično tenisač Borna Ćorić uz fotografiju sa svojim psom, kujicom Nalom.

Kako je zbog tenisa rijetko u Hrvatskoj, mladi sportaš koristi te rijetke trenutke za druženje sa svojom ljubimicom kako bi nadoknadio propušteno, što je uključivalo i zajednički odlazak na plažu u Zadru.

Suvozači

I nije jedini koji se teško odvaja od svog psa, no kako ne dijele svi Ćorićevu sudbinu, većina ih svoje ljubimce vodi svugdje sa sobom, bez obzira na to je li u pitanju odmor ili posao. Pravi primjer za to je glumac Slavko Sobin jer ako može, Buba i Mara su svugdje s njim. To se može vidjeti i po glumčevu Instagramu na kojem su njegove “suputnice” i najčešće zvijezde.

- Odmalena ih tako vodim, nemam nikada problem naći smještaj sa psima, a one su već naviknute da tako putujemo, važno im je samo da sam ja s njima. Kada vidim kako ljudi ostave svoje ljubimce i mrtvi-hladni odu na odmor, osjećam se grozno. To mi je neshvatljivo i kada god mogu, dignem glas protiv tih groznih postupaka - kaže Sobin koji se, uostalom, i pridružio kampanji Prijatelja životinja “Odgovornost kroz sva godišnja doba”.

Mlada Korčulanka, pjevačica Domenica Žuvela, svoju je Zaru povela i na brod. A da se dobro zna tko je tu gazda, najbolje pokazuju Domenicina fotografija nastala kod otoka Pržnjaka i njezin komentar na Instagramu. “Kad Zara zauzme hlad, glavu štiti šešir...”, napisala je pjevačica.

Malena Lola svugdje putuje s poznatom televizijskom i radijskom voditeljicom Barbarom Kolar. “Iscrpljuje li i vas produženi vikend?” našalila se Kolar na račun svoje ljubimice koja iznureno drijema na suvozačkom mjestu pri povratku s mora.

Glumica Nadia Cvitanović jedva je dočekala završetak snimanja kako bi ponovno vidjela svoju 1,5-godišnju Gitu. Zbog cjelodnevnih snimanja morala ju je poslati iz Zagreba mami u Split pa se sada ne odvaja od nje.

Čuvarica plaže

- Gita obožava kupanje, priviknula se i na brod, a bez problema uspijevamo pronaći manje napučene plaže kako bi i ona mogla u more. Doduše, neki dan smo tako otišli na nudističku plažu pa smo bili jedini u kupaćim kostimima, ali kako su tamo sike, svi smo imali svoju intimu - govori Cvitanović koja se trenutačno odmara sa svojim dečkom Miroslavom Piškulićem u Igranama, a potom ide u Velu Luku.

Njezina kolegica Bojana Gregorić Vejzović trenutačno s obitelji boravi u Barceloni kamo ipak nisu mogli povesti i svoju Axu. Gumica s Axom dolazi i u svoje matično kazalište Gavella, a čim je počeo godišnji odmor, Axa im se pridružila i u njihovoj obiteljskoj ljetnoj destinaciji na Pelješcu.

“Čuvarica plaža, budna i kada spava!” komentirala je Bojana Gregorić Vejzović video koji je objavila na svojem profilu na Instagramu.

Sibirski haski Luke Nižetića, Chaka, postao je pravi morski vuk, bez obzira na to što mu pasmina govori nešto sasvim drugo. Kako pjevač ode u Komižu gdje ima restoran, i gdje boravi gotovo cijelo ljeto, tako s njim ide i Chaka, a da obožava kupanje, najbolje potvrđuje izgled njegove dlake vidno pun soli.

U njihovu susjedstvu, na Visu, trenutačno boravi i Ana Maras Harmander koje se odmara sa suprugom Johnom, njihovim sinčićem Rubensom i psićem Santiagom. Pas u stopu prati mališana, čak i kada je u pitanju razgledavanje brodova svih veličina, posebno onih najvećih. “Tri puta dnevno mi gledamo kako trajekt dolazi i odlazi. Svaki put iskra u dječačkom oku. A meni slika za sjećanje”, napisala je glumica na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 14:43