GLAMUROZNA SVADBA U ISTRI

FOTO: PRVI POLJUBAC GOSPOĐE I GOSPODINA ĆORLUKE Franka i Vedran izrekli sudbonosno 'da' na hrvatskom vjenčanju godine!

 
Vedran Ćorluka i Franka Batelić
 Goran Šebelić / CROPIX, Matija Djanjesic / CROPIX

Mali istarski gradić Bale koji se već profilirao kao idealna lokacija za vjenčanja slavnih poput Nine Badrić i sada joj već bivšeg supruga Bernarda Krasnića te Severine i Igora Kojića, postao je poprište onoga što su mediji proglasili vjenčanjem godine.

Sudbonosno da u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u Balama izrekli su pjevačica Franka Batelić (25) i njezin sedam godina stariji odabranik, srebrni nogometni reprezentativac Vedran Ćorluka. Svi su s nestrpljenjem čekali glavni događaj u mjestu koji je okupio sve mještane koji su htjeli vidjeti Čarlija i njegovu odabranicu. Ovo vjenčanje posebno je bila atrakcija za najmlađe koji su mladence dočekali u kockastim majicama ispred crkve, a organizatori su im dopustili da prate ulazak uzvanika ispred zaštitne ograde.

Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje u crkvi:

Među prvima već oko 16.40 sati u crkvu je stigao sam mladoženja u elegantnom crnom odijelu pokupivši veliki pljesak okupljenih. Došao je u krugu obitelji te mahnuo brojnima ispred crkve te tako pokupio simpatije. Potom se čak 40 minuta s nestrpljenjem čekao dolazak mlade koja je stigla pred crkvu nešto prije 17.30 sati. I predivna mlada zaslužila je veliki aplauz koji joj je prilikom ulaska izmamio osmjeh na lice. Franka je u raskošnoj bijeloj haljini s dugačakim velom pred oltar stala sa svojom kumom, prijateljicom Stefani Vozila, dok je uz Čarlija stajao njegov kum i brat Hrvoje Ćorluka.

Goran Šebelić / CROPIX, Matija Djanjesic / CROPIX
Vedran Ćorluka i Franka Batelić

Suprotno svim očekivanjima, na vjenčanju u Balama nije viđena većina hrvatskih reprezentativaca, Ćorlukinih kolega, a navodno su na svadbu privatnim avionom stigli Luka Modrić i Ivan Perišić. Dok je Perišić sa zakašnjenjem nakon mlade ušao u crkvu, dugo očekivanog Modrića nitko nije vidio ispred crkve, na razočaranje mnogih koji su ga čekali čitavo popodne.

Među stotinjak uzvanika koji su stigli u crkvu bili su uglavnom članovi obje obitelji te brojni prijatelji. Na ulazu u crkvu dočekivale su ih elegantne u crno odjevene hostese. Inače, organizaciju vjenčanja preuzeo je poznati istarski dizajner Boris Ružić koji se u zadnjih 10-tak godina profilirao u organizatora svadbi slavnih, a u njegovoj su režiji, sudbonosno 'da' dosad izgovorili Tony Cetinski i Ivana Nobilo te Nina Badrić.

Nakon što je mlada ušla u crkvu, u elegantnoj bijeloj vjenčanici, vrata su se zatvorila, a tijekom obreda glazbenu je pratnju pružila Dorinda Licul na klavijaturama i Srećo Savrteić na violini, izvodeći Mozartovu skladbu. Nastupio je i dječji zbor, koji čini 11 djevojčica. Uzvanike je pri ulasku u crkvu dočekala legendarna Sinatrina My Way, a mladenku je pratio kanon u D-duru, što je bila njezina velika želja. Misa je popraćena sakralnim skladbama kao što su Aleluja i Agnus dei, a izveden je i gospel klasik Oh Happy Day, te Sailing Gavina Sutherlanda koju je proslavio Rod Stewart i You Raise Me Up Josha Grobana.

Nakon obreda vjenčanja koji je potrajao nešto manje od sat vremena, svadbena povorka krenula je put luksuzne Stancije Meneghetti u blizini mjesta gdje ih je zabavljao Tony Cetinski te gost iznenađenja. Što se našlo na jelovniku jednog od najluksuznijeg restorana u državi, nije se moglo saznati budući da su sami mladenci tražili za diskreciju.

- Ponosan sam što su mene izabrali da im pjevam na svadbi. Ja ću nastojati da se na vjenčanju svi dobro zabave, a najbitnije je da Vedran i Franka budu sretni i da ta svadba prođe lijepo te da kasnije u životu taj brak bude sretan! - istaknuo je Tony uoči vjenčanja pjevačice koja ga je kao curica gledala dok je nastupao na Eurosongu i upravo tada odlučila da će se i sama u životu jednog dana baviti glazbom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:55