SEKSI FOTOGRAFIJA

FOTO: RASKRINKANA LANA! PJEVAČICA U TAJNOSTI RADI KAO MODEL U KOREJI? Obožavatelji s pravom sumnjičavi: 'Ovo nisi ti! Ti nemaš madeže kraj pupka!'

 Instagram

Jedna od posljednjih fotografija na Instagram profilu Lane Jurčević, koja, kako se čini na prvu, prikazuje zgodnu pjevačicu u minijaturnim crnim tangicama i mrežastim čarapama prikupila je više od 7500 lajkova.

Relax. #mood #inspo

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

Obožavatelji koji Lanu prate više zbog njezinog izgleda nego zbog pjesama, ostali su i ovaj put očarani njezinim oblinama i seksipilnošću, pa su ju ispod fotografije u komentarima zasuli komplimentima. No bilo je tu i onih koji su sa skepsom gledali na njezinu fotografiju.

- Pa vidite svi dva madeža iznad, sad proguglajte arhive slika... Koliko se sjećam ona nema madeže kraj pupka - komentirali su neki pa zaključili: - Ok, nisi ti.

I zaista, Lana je uspjela zavarati svoje obožavatelje.

Naime, fotografija koju je objavila na svom profilu, nalazi se ni manje ni više nego na stranicama korejske online trgovine, a služi kako bi ilustrirala seksi donje rublje koje se tamo prodaje. Također, ista fotografija nalazi se od ranije na Instagram profilu jedne djevojke iz SAD-a.

Tko je od koga uzeo fotografiju je upitno, no ono što stoji jest da na njoj nije naša zgodna pjevačica.

Iako, ona to zapravo nikada nije ni tvrdila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 06:19