SEKSI FOTOGRAFIJA

FOTO: RASKRINKANA LANA! PJEVAČICA U TAJNOSTI RADI KAO MODEL U KOREJI? Obožavatelji s pravom sumnjičavi: 'Ovo nisi ti! Ti nemaš madeže kraj pupka!'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.04.2017. u 18:05

Instagram

Jedna od posljednjih fotografija na Instagram profilu Lane Jurčević, koja, kako se čini na prvu, prikazuje zgodnu pjevačicu u minijaturnim crnim tangicama i mrežastim čarapama prikupila je više od 7500 lajkova.

Obožavatelji koji Lanu prate više zbog njezinog izgleda nego zbog pjesama, ostali su i ovaj put očarani njezinim oblinama i seksipilnošću, pa su ju ispod fotografije u komentarima zasuli komplimentima. No bilo je tu i onih koji su sa skepsom gledali na njezinu fotografiju.

- Pa vidite svi dva madeža iznad, sad proguglajte arhive slika... Koliko se sjećam ona nema madeže kraj pupka - komentirali su neki pa zaključili: - Ok, nisi ti.

 

I zaista, Lana je uspjela zavarati svoje obožavatelje.

Naime, fotografija koju je objavila na svom profilu, nalazi se ni manje ni više nego na stranicama korejske online trgovine, a služi kako bi ilustrirala seksi donje rublje koje se tamo prodaje. Također, ista fotografija nalazi se od ranije na Instagram profilu jedne djevojke iz SAD-a.

 

Tko je od koga uzeo fotografiju je upitno, no ono što stoji jest da na njoj nije naša zgodna pjevačica.

Iako, ona to zapravo nikada nije ni tvrdila.

 

ELIPSO

Izdvajamo