MA ONA JE UVIJEK ZGODNA!

FOTO: 'RECITE DA I VI OVAKO' Nives pokazala look za (samo)izolaciju: 'Ne znam trebam li se osjećati loše, čak pomalo i uživam u ovoj zapuštenosti'

 
Nives Celzijus
 Damjan Tadic / CROPIX

Pjevačicu, spisateljicu i glumicu Nives Celzijus uvijek vidimo dotjeranu od glave do pete, ali izvanredne situacije i život u (samo)izolaciji zbog pandemije koronavirusa učinili su svoje.

Seksepilna Nives, koja kao i većina građana Lijepe naše ovih dana ostaje doma, bez ustručavanja je pokazala kako zapravo izgleda u svojem najopuštenijem kućnom izdanju.

- Stavila bih rado neku lijepu fotku, ja upicanjena, ali ovo je moje realno stanje već danima, flekava trenirka, rupičava majica, kosa je oprana, ali mi se ne da ni počešljati... Ne znam trebam li se osjećati loše, jer čak pomalo i uživam u ovoj zapuštenosti. Recite mi da i vi ovako... - napisala je Nives na Instagramu.

Naravno, zgodna brineta i ovom objavom osvojila je simpatije pratitelja koji su je, kao i uvijek, zatrpali komplimentima: "Ti si živa vatra kako god da si odjevena! Predivna! Super si i ovako prirodna! Kao neka mala curica!", pisali su joj fanovi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 23:48