LJUBAV KOJA NE BLIJEDI

FOTO: ROMANTIČNA STRANA RUKOMETNOG KAPETANA Prekrasnu crnku osvojio je još u školi, no i danas joj na Instagramu tepa 'moja nasmijana djevojčice'

 
 Instagram

Profil na Instagramu našeg rukometaša Domagoja Duvnjaka ispunjen je sportskim uspjesima, ali i fotografijama lijepe Lucije Žulj. Njihova ljubavna priča traje još iz vremena srednje škole, piše Dnevnik.hr, a ako je suditi prema novijim fotografijama, ljubav nije nimalo izblijedila.

Duvnjak, koji će ove godine proslaviti 29. rođendan, uz gotovo svaku njihovu zajedničku fotografiju ili sliku Lucije stavlja hashtagove ‘moj anđeo’, ‘najljepši osmijeh na svijetu’, a početkom siječnja joj je preko Instagrama čestitao rođendan, uputivši joj dirljivu čestitku.

‘Sretan rođendan ti moja, vječno nasmijana, djevojčice’, napisao je uz uobičajene tagove.

#myangel #lipamoja #chillen #freeday

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Kao što ne skriva profesionalni život, tako ne skriva ni privatni pa često objavljuje fotografije s njihovih zajedničkih druženja s prijateljima i obitelji, s putovanja, izlazaka itd. A na svakoj objavi jasno je da je Duvnjak itekako svjestan kakvu ljepoticu ima kraj sebe.

Lucija je Domagoju uz obitelj najveća podrška. Socijalna radnica prati Domagoja u njegovim sportskim uspjesima, a on je na tome očito jako zahvalan, piše Dnevnik.hr.

#myangel #selfie #smile

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Endlich kommt die Sonne bei uns #myangel #laganica #sezonanaocalamozepoceti

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

#myangel #myeverything #mojnajljepsiosmijeh #niemüde #saturdaynight #stilleswasser

A post shared by Domagoj Duvnjak (@domagojduvnjak88) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:06