ČETVRT STOLJEĆA PJEVANJA

FOTO: SLAVLJENIČKI KONCERT IVANE BANFIĆ Pjevačica u Lisinskom obilježila 25 godina karijere, na koncert došlo pola estrade

 Ranko Suvar / CROPIX

Ivana Banfić nikada se nije bojala eksperimentirati pa se okušala u brojnim glazbenim žanrova - od dancea, popa do zabavne glazbe - i s razlogom je zovu ženom s tisuću lica.

Pjevačica je u utorak navečer svojih prvih 25 godina na hrvatskoj estradi proslavila spektakularnim koncertom u zagrebačkoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Banfić je veliko slavlje zamislila kao mjuzikl praćen svjetlosnim efektima, zbog čega je sve posjetitelje zamolila da na koncert dođu u bijeloj odjeći, kako bi i sami mogli biti dio glazbeno-scenskog spektakla. Na ulazu u dvoranu čak su se dijelile i bijele majice za one koji su zaboravili na dress code.

Ivani je kostime za slavljenički nastup dizajnirala Matija Vuica, koja je s pjevačicom surađivala i na hitovima 'Šumica' te 'Godinama'.

Koncert nisu propustili ni RTL-ova lica Antonija Stupar Jurkin, Dorijan Klarić i Ana Miščević, pjevačica Emilija Kokić te voditeljica Vjekoslava Bach, koja je došla u pratnji dečka Željka Vasića, za kojega se zaručila prošli vikend.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 18:23