ŠTO VI KAŽETE?

FOTO: STAJLING ANTONIJE BLAĆE OPET IZAZVAO BURNE REAKCIJE Jedni je uspoređuju s Heidi Klum, a drugi s disco kuglom: 'Ovo je Dinastija look'

 
 Instagram

Ova sezona Big Brothera puna je iznenađenja, stanari se izmjenjuju kao na traci, jedni ulaze, drugi izlaze, a u svemu je samo jedna konstanta - Antonija Blaće.

Sad već tradicionalnu voditeljicu ovog reality showa publika gotovo bez iznimke obožava. Redovito hvale njezinu spontanost, snalažljivost, prirodnost i Antonija doista na zornici, pred kamerama djeluje opušteno kao riba u vodi.

Međutim, otkako je počela nova sezona ne prestaju se komentirati njezine odjevne kombinacije, posebno nakon što se doznalo da je za njezin TV stajling zadužen Marko Grubnić, poznatiji kao Modni mačak. I on sam se na Instagramu pohvalio Antonijinom kombinacijom i usporedio je s manekenkom Kate Moss.

Naravno, publika se nije mogla suzdržati od komentara. Iako većina simpatizira Blaće i njezine voditeljske sposobnosti, ova modna kombinacija mnogima nije legla. ‘Nekad ste Antoniju znali jako lijepo obući i napraviti frizuru do bola… Ove kreacije, uf, koma su…’, ‘Dinastija look’, ‘A bože tko je oblači, kao disko kugla je’, ‘Božić je prošao, a naša Antonija kao jelka sija’, ‘A bogati, draga Tonka, to ima na sebi kućni ogrtač’, ‘Ne znam tko je Antoniji stilist, ali ovo je očaj’, samo su neki od negativnih komentara.

S druge strane bilo je i onih koji su joj poručili da ne sluša zlobne komentare, da je prelijepa, najbolje odjevena, a neki su išli toliko daleko da je usporede i s najpoznatijim ljepoticama današnjice: ‘Ovdje malo bacaš na Vanju Rupenu’, ‘Najbolji izgled do sad’ i ‘So Heidi Klum’, komentirali su.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:37