JANICA ČEKA BEBU

FOTO: SVE LJUBAVI NAŠE SPORTSKE HEROINE Sjeća li se netko meksičkog nogometaša Raula Palomaresa?

 
 CROPIX

Proslavljena olimpijka, danas državna tajnica Središnjeg ureda za šport, Janica Kostelić je trudna. Jedna od najboljih skijašica svih vremena postat će majka početkom sljedeće godine i iščekuje sinčića.

Očekivano, 36-godišnja Zagrepčanka presretna je zbog trudnoće, kažu njoj bliski ljudi, i silno se veseli što će postati majkom.

Kako neslužbeno doznajemo, planira nastaviti raditi kao državna tajnica jer je s trudnoćom sve u najboljem redu, a svakako ima i dobru potporu u obitelji. Otac Ante i majka Marica, koji će treći put postati baka i djed, bez sumnje su presretni.

Privatni život naša najbolja skijašica oduvijek je dobro skrivala. Tako je i zasad još uvijek tajna s kim Janica zasniva obitelj.

zagreb 250403
ski gala vecer u nsb-u.
janica kostelic s novim deckom
foto jurica galoic
-ziv-
-ned-
Jurica Galoić / CROPIX

Njezin prvi navodni dečko bio je nogometaš Raul Palomares. Navodno ga je upoznala na rehabilitaciji u Selcu 2003. godine.

Njezin bivši dečko, Boris Ivančić, ronilac je, diplomirani kroatist i germanist s kojim je u vezi bila četiri godine, sve do 2009. Par je živio zajedno u Rijeci, Janica je tamo pokrenula i privatni posao kada se 2007. i službeno oprostila od skijanja i sve se činilo da idu prema zasnivanju obitelji, no onda su prekinuli.

rijeka,160307
janica kostelic otvorila kozmeticki salon fei-fei,decko boris ivancic
foto karmen mrkic
-spe-
Karmen Mrkić / Arhiva Cropix
Janica i Boris Ivančić

Potom je godinu i pol bila u vezi sa Švicarcem Danielom Haimerleom koji radi u Međunarodnom skijaškom savezu i sve do ove godine o privatnom životu naše olimpijke gotovo da se ništa nije znalo, niti je ona o njemu rado govorila.

Zagreb, 060111. 
Sljeme.
Audi FIS Svjetski skijaski kup, utrka muskog slaloma Vip Snow Queen Trophy.
Na slici: djevojka Ivice Kostelic Elin Margret Arnasdottir, Janica i decko svicarac Daniel Haimerle.
Foto: Damir Krajac / CROPIX
Damir Krajač / CROPIX
Janica i Daniel Haimerle

Nije se tako ni osvrnula na vijest koja se pojavila početkom ove godine - da je u vezi sa 35-godišnjim Zvonimirom Barišićem, s kojim je fotografirana na zagrebačkom Adventu početkom siječnja. Iako su bili u društvu voditeljice Antonije Blaće i njezina supruga, vaterpolista Hrvoja Brlečića (34), kojima je Kostelić vjenčana kuma, prisutnima nije promaknuo Barišićev zagrljaj bivše sportašice i to je bilo sasvim dovoljno da priča krene.

Što je bila istina u tome, teško je reći, no ono što Janica nikada nije skrivala jest da obožava svoje malene nećake, pa se tako često fotografirala kako ih nježno grli.

Novi član u obitelji Kostelić treći je dječačić zaredom. Nakon prvog, Ivana, Ivica i Elin Kostelić u ljeto 2016. dobili su još jednog sina, kojem su nadjenuli ime Leon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 14:49