NOVA SERIJA

FOTO: SVEČANO PREDSTAVLJENA NOVA SERIJA NOVE TV 'NA GRANICI' Glumci kažu kako je atmosfera na setu bila odlična te jedva čekaju početak prikazivanja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 30.08.2018. u 15:45

Zagreb, 300818. Kaptol Boutique Cinema. Svecana promocija nove dramske serije Nove TV pod nazivom Na granici. Na fotografiji: Martina Stjepanovic, Barbara Vickovic, Milan Strljic, Nina Erak, Nadia Cvitanovic.
Foto: Ranko Suvar / CROPIX
Ranko Šuvar / CROPIX

Martina Stjepanović, Barbara Vicković, Milan Strljić, Nina Erak, Nadia Cvitanović

 

No Novoj TV uskoro počinje prikazivanje nove serije Na granici.

Svečano predstavljanje novog projekta održano je u Kaptol Boutique Cinema i prisustvovala mu je čitava ekipa serije predvođena glavnim glumcima.

Jedan od glavnih glumaca je Dino Rogić.

'Igram Juru koji je jedan od glavnih protagonista, jedan ne baš pretjerano bistar mladić koji je u sukobu između ljubavi prema svojoj djevojci i ljubavi prema svojoj obitelji. Oni su nekako moderni Romeo i Julija, ali pomaknuti na jedan dosta duhovit način', otkriva Dino.

Odabranicu njegovog srca, Lidiju, glumi Martina Stjepanović. Lidija je i najstarija sestra glavne junakinje Petre koja se vraća u selo kako bi preuzela ulogu šefice malog kartela.

"Frizura je nova, stil je tu negdje s tim da se Lidija uvijek trudi još malo više sredit pa uvijek tu ispadne nešto malo previše, nešto malo pogriješi. Karakerno Lidija uvijek više i brže plane ali isto tako je srčana, jako vesela", kaže Martina.

Svi glumci kažu kako je atmosfera na snimanju serije bila odlična te jedva čekaju početak prikazivanja.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo