ODMOR NA JADRANU

FOTO: TALIJANSKI DIZAJNER I MANEKENKA ODUŠEVLJENI HRVATSKOM Nakon snimanja posjetili Kornate: 'Ovo je jedan od najznačajnijih trenutaka u mom životu'

 
 Jure Mišković / Cropix

Talijanski dizajner svjetskog glasa i vlasnik ekskluzivnog njujorškog kluba, Domenico Vacca, trenutno boravi u Hrvatskoj s djevojkom, manekenkom Eleonorom Pieroni. U goste ih je pozvao fotograf Stephan Lupino s kojim su u okolici Nina odradili snimanje.

Vaccu i Lupina veže višegodišnje prijateljstvo, Lupinove četiri skulpture, od kojih je ‘Fire woman’ procijenjena na 200.000 dolara, izložena su u centru Domenico Vacca u New Yorku preko puta Trump Towera.

Poznati dizajner i vlasnik njujorškog kluba već godinama brine o styilingu slavne i bogate bivše supruge američkog predsjednika, Ivane Trump, a dizajnirao je komade koje su nosili zvijezde poput Glenn Close, Jeremy Piven, Denzel Washington, Dustin Hoffman i mnogi drugi.

Kako su rekli za Zadarski.hr, Vacca i Pieroni u Hrvatsku su stigli isključivo na odmor, a dizajner to i dokazuje objavama na društvenim mrežama. Društvo je posjetilo i Kornate koji su oduševili talijanski par. Vacca je o tome napisao cijelu priču u objavi na Facebooku, a između ostalog je rekao: ‘Stephan Lupino je uzeo kameru i počeo nas fotografirati s tim starim ribarom. To je jedan od najznačajnijih trenutaka u mom životu u kojem sam se povezao s morem, zemljom, s tim čovjekom koji živi na otoku, s njegovim naboranim licem koje otkriva njegovu životnu priču. I tad shvatite što je stvarno, a što nije, što je autentično, a što ne.’

O ljepotama Hrvatske na svom je Instagramu pisala i lijepa Eleonora koja je između ostalog uživala i u čarima ljekovitog blata kod Nina. Nakon Zadra Vacca i Pieroni lete u Rim pa u Eleonorinu rodnu Umbriju.

.... In the middle of nowhere #backstage #stephanlupino #photographer #model #icon

A post shared by Eleonora Pieroni (@eleonorapieroniele) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:57