TOP.HR MUSIC AWARDS

FOTO: TKO JE NAJEMITIRANIJI, A TKO NAJPRODAVANIJI U HRVATSKOJ OTKRIT ĆE NOVA NAGRADA Pogledajte tko je sve došao na promociju glazbene nagrade

 
 Boris Kovačev / Cropix

Tko je najemitiraniji, a tko najprodavaniji izvođač u Hrvatskoj, saznat će se u veljači iduće godine kad će prvi put biti dodijeljene nove glazbene nagrade, Top.HR Music Awards, predstavljene u četvrtak u Hrvatskom glazbenom zavodu.

Radi se o nagradi koja je rezultat suradnje Hrvatske diskografske udruge i RTL-a. Priznanja za glazbeni uspjeh dodjeljivat će se u devet kategorija, i to prema preciznim podacima dobivenim prema radijskom emitiranju HR Top 40, koji uključuju više od 140 radijskih postaja diljem zemlje, piše RTL.

Na predstavljanje je stigao niz glazbenika i zaposlenih u glazbenoj industriji, od Lidije Bačić, Saše Lozara, Damira Kedže, Giuliana i Jelene Radan do Branimira Mihaljevića, Jurice Pađena, Dalibora Petka, Željka Bebeka, Zdenke Kovačiček, Ivana Huljića, Ane Radišić i drugih.

FOTOGALERIJA: Promocija nove glazbene nagrade u Hrvatskoj

- Ovo je nagrada koja će za nas glazbenike, pjevače, skladatelje, instrumentaliste, sve, jako vrijediti. U borbi za nju ćemo sigurno puno toga lijepoga napraviti na hrvatskoj glazbenoj sceni. Nadam se da će je uvijek nositi pravi dobitnici. Iskreno, ja ću se jako potruditi da ovu nagradu dobijem, da je pridodam svim onima koje sam dobio kroz karijeru. Da se mogu svima pohvaliti - rekao je Željko Bebek za RTL.

Top.HR Music Awards će se dodijeliti 6. veljače 2020. u zagrebačkom hotelu Esplanade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:55