POČETAK ADVENTSKOG RAZDOBLJA

FOTO: U ZAGREBU ZAPOČELA BOŽIĆNA ČAROLIJA Brojne poznate dame uživale u raju blagdanskih dekoracija

 Ira commerce

U subotu je u zagrebačkom Avenue Mallu, u ekskluzivnom cvjetnom boutiqueu Ira održano druženje povodom početka adventskog razdoblja.

Blagdanski raj tako su posjetile Bojana Gregorić Vejzović, Lana Banely Bara, Vanja Horvat, Edita Misirić, Ana Miščević, Csilla Barath Bastajić, Suzy Josipović Redžepagić, Mia Begović, Ljiljana Vinković, Renata Končić Minea, Jasna Palić Picukarić i mnogi drugi.

Cvjećarnica i darovna galerija Ira u proljeće je ove godine otvorila svoj zagrebački showroom na preko 200 kvadratnih metara. U samo nekoliko mjeseci ova je adresa postala jedna od najpopularnijih lokacija u gradu za kupovinu cvijeća, buketa, vaza, svijećnjaka, porculanskog posuđa, raznih ukrasnih dekoracija za dom, namještaja, dizajnerske rasvjete i dekoracija za vjenčanje. Sada, u predblagdansko vrijeme Irin showroom se transformirao u blagdansko ruho i od samog ulaska vodi vas božićnom čarolijom u neki drugi svijet.

Gotovo tisuću prekrasnih artikala vezanih blagdane oduševili su svaku damu, ali i muškarca na ovom događanju - od predivnih kuglica za bor, borova, raskošnih božićnih zvijezdi, svetih obitelji, blagdanskog posuđa, savršenih adventskih vijenaca do ostalih dekoracija za uređenje doma.

Inače, Ira Commerce je veliko veleprodajno poduzeće te poznati hrvatski lanac cvjećarni i darovnih galerija koje obožavaju mnoge Hrvatice i radi kojih su do proljeća, kada se Ira otvorila i u Zagrebu posezale u Split i Dugopolje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:55