KOJA JE BOLJA?

FOTO: 'VAS DVIJE STE UBOJITA KOMBINACIJA!' Dvije najseksi Hrvatice zasjale u usklađenim stylinzima, obožavatelji oduševljeni izdanjima prezgodnih cura

 
 Instagram

Neke žene bi na to prevrtale očima, ali Žanamari Perčić i Ecija Ivušić očito imaju pametnijih stvari za "ćakulu" od slučajno usklađenih "outfita".

Pojavile su se sinoć na jednome modnome događaju odjevene sasvim slično, a uz to i sasvim nenamjerno, piše Slobodna Dalmacija.

I obje izgledaju "top", kako su im brzo poručili pratitelji. Tučepljanka je zaigrala na rock štih kartu, u zlatnim hlačama i crnome topiću, a preko je navukla, baš u svom stilu, kožnjak.

Ecija se pak drži svoje provjerene, ljetne formule. Kompletić koji bi komotno mogao proći za pidžamu, da ga voditeljica ne fura tako znalački, dakako, upotpunila je, baš kao "prija", seksi crnim topom.

Sve u svemu, ne znamo koja nam izgleda bolje, što je svakako uspjeh u prijelaznom razdoblju poput ovoga. Temperature su nam pale dok se nismo stigli ni okrenuti i sad više ne znamo što s ljetnim topićima, kako progurati hlačice dok se noge smrzaju, što preko, a što ispod...

Ne razbijajte glavu, bacite oko na profile naših poznatih dama, one ionako dovoljno vremena utroše na to.

Fontana jedna, a želja samo par...

Objavu dijeli Ecija Ivusic (@ecija_ivusic)

"Napokon se ulovile i ‘naćakulale’, a i ovaj slučajno usklađeni styling zaslužio je fotosession", napisala je Žanamari na svome Instagramu i pokupila mnoštvo komplimenata na svoj, ali i prijateljičin račun. Valjda će Ecija ćirnuti...

"Vas dvije ste ubojita kombinacija", poručili su im pratitelji, oduševljeni izdanjima seksi cura, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 20:03