U DRUŠTVU NAJBLIŽIH

FOTO: VATRENI SE ULICKALI NA ZASLUŽENOM ODMORU Pale su nove frizure, a mladi Tin Jedvaj se pohvalio novom velikom tetovažom

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 31.07.2018. u 09:07

Instagram

 

Dio naših nogometnih reprezentativaca već je morao krenuti s novim obavezama, a dio se još uvijek odmara i uživa u društvu obitelji.

Tako se Mateo Kovačić na Instagramu pohvalio kako sa suprugom provodi ljeto u velikom društvu. Lijepa Izabel Kovačić i on pozirali su na krmi jahte okruženi brojnim prijateljima među kojima su se našli i Vanja i Luka Modrić s djecom (na fotografiji gore).

U objavi nije označio kojim se putovima kreću, no po hashtagovima je jasno da krstare Jadranom.

 

Mladi reprezentativac Tin Jedvaj također je jedva dočekao odmor s djevojkom Dinom Dragijom s kojom putuje po jugu Dalmacije. Prvo što je napravio nakon proslave srebra, bilo je šišanje, a sad se pohvalio i novim tetovažama. Jedvaj je tetovirao datum kada su naši nogometaši otišli na prvenstvo te datum finala, a na ruci je tetovirao i broj 16. Uz brojku je dodao i veliku stiliziranu ilustraciju istesanog muškog tijela s anđeoskim krilima.

 

Za novu ljetnu frizuru odlučio se i Dejan Lovren koji se zabavlja na Pagu i na jahti s prijateljem glumcem Enisom Bešlagićem.

 

U ljepotama Jadrana uživaju i Domagoj i Ivana Vida sa sinom Davidom. I oni su pokretni, krstare na jahti, no povremeno se zaustave i uživaju u malim mjestima.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo