GDJE SU, ŠTO RADE?

FOTO: VELIKI FOTOIZVJEŠTAJ O ODMORU VATRENIH Rasuli su se po zemlji, pogledajte što rade nakon velikog uspjeha

 
 Instagram

Premda su umor i iscrpljenost nakon finala Svjetskog nogometnog prvenstva zacijelo neopisivi, dio naših nogometaša ne posustaje sa zabavama i proslavama. Naravno, dio se ipak prepustio odmoru, barem nakratko jer za vikend Franka Batelić i Vedran Ćorluka spremaju vjenčanje godine.

Jedno vjenčanje odmah je dočekalo i Ivana Perišića i njegovu Josipu. Naime, njegov najbolji prijatelj Frane Jurčević trebao se oženiti 14. srpnja, ali je svadbu pomaknuo zbog Svjetskog prvenstva. Nogometaš je svog prijatelja pozvao u Rusiju, a nakon povratka održao je obećanje i bio mu kum, piše tportal.

Ivan i Josipa su se sjajno zabavili, ako je suditi po objavama na Instagramu.

A post shared by Josipa Perisic (@joop8) on

Za malo odmora odlučili su se Luka Modrić i Mateo Kovačić. Luka ga je ugostio u svojoj vili u Petrčanima, piše tportal. Obitelji su dugogodišnji su prijatelji, a zbližili su se posebno nakon što su zajedno počeli igrati u Real Madridu.

Premda uživaju i u luksuzu hotela Falkensteiner, nisu mogli posve pobjeći od obožavatelja jer ih ondje primjećuju stranci i mole za zajedničko fotografiranje.

A post shared by Jasmine Stadler (@jasmine_stadler) on

Welch eine Ehre, Koja čast!

A post shared by Sasa Tudor (@don_salentino) on

Ivan Rakitić i njegova Raquel uživaju u društvu Raqueline sestre i njezinog muža, no povremeno uspiju uhvatiti i pokoji romantični trenutak, koji obavezno obilježe fotografijom na Instagramu.

@raquel_mauri

A post shared by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on

Nakon što je sredio novu frizuru Tin Jedvaj uživa u društvu djevojke Dine Dragije na moru. Dina je u sklopu svojih priča na Instagramu objavila i dvije fotografija na kojima pozira u crvenom bikiniju te uglavnom zahvaljujući imsprevinim trbušnjaci dobila niz komplimenata.

A post shared by Tin Jedvaj (@tinjedvaj16) on

Instagram

Instagram
Dina Dragija

Dejan Lovren se kao i svake godine uputio na otok Pag, a kako se čini, posebno ga je razveselilo što se riješio 'tih trenirki'.

Instagram

Danijel Subašić nije otkrio kako se opušta, no sigurno se razveselio i povratku svojim mačkama čije je nepodopštine odmah objavio na Instagramu.

Instagram

Instagram

Franka i Ćorluka u velikim su pripremama za vjenčanje, no vidi se da uživaju u Istri i love svaki trenutak kako bi ga nakon dva mjeseca razdvojenosti proveli zajedno.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 21:22