VRAĆA SE LEGENDARNO PIĆE

FOTO, VIDEO: ANI SASSO NOVAC NIJE PRESUDAN Seksepilna Splićanka od reklame za Pipi nije imala financijske koristi, ali rado bi snimila novu verziju

 Damjan Tadić/HANZA media

Tvrtku Dalmacijavino, koja je proizvodila Pipi, najpopularnije bezalkoholno piće na prostorima bivše Jugoslavije, čiju su televizijsku reklamu obožavali milijuni, iz stečaja je spasio poduzetnik Marinko Zadro kupivši je za 70 milijuna kuna.

Novi vlasnici krenuli su u redizajn legendarnog pića, a prve nove bočice na tržište stižu u svibnju, piše Novi list.

Hoće li nova/stara Pipi djevojka biti Ana Sasso, koja je povijesnu reklamu za omiljeno piće s okusom naranče snimila još 1983., godinu dana nakon što je kao 19-godišnjakinja postala Miss Jugoslavije?

Atraktivna Splićanka tvrdi kako od te reklame nije imala neke posebne financijske koristi, ali za Novi list kaže kako bi rado ponovno snimila novu verziju.

S obzirom da i u 55. godini izgleda besprijekorno, mnogi bi je opet voljeli vidjeti u minijaturnom bikiniju na popularnim splitskim Bačvicama.

Split, 231012.
Istina o soku Pipi.
Zelimir Basic i dizajner Ivo Juric iznijeli istinu kako je nastalo najpopularnije gazirano pice Pipi proizvedeno 1967 godine u Dalmacijavinu u Splitu. Ivo Juric je dizajnirao bocicu, etiketu i znacku za Pipi.
Na slici:  Vlasta, Ana Sasso i Asja modeli u reklami.
Foto: Jadran Babic / CROPIX
CROPIX

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:27