'TEK JE POČELO'

FOTO, VIDEO: POGLEDAJTE NOVI SPOT LIDIJE BAČIĆ 'Pjesma sjajno prolazi kod publike. Potpisujem je s Lille jer me tako zovu još od djetinjstva'

 
 Screenshot / YouTube

Na ovogodišnjoj Dori Lidija Bačić Lille predstavila je pjesmu ‘Tek je počelo’ koja je vrlo brzo osvojila publiku na Lidijinim koncertima i zavladala hrvatskim eterom, a i pri vrhu je nacionalne top liste radijskog emitiranja.

Iako je odmah po završetku Dore Lille napravila video i trenutno snima pjesme za novi album ‘Revolucija’, odlučila je da tako uspješan singl zaslužuje i službeni spot. Spot za pjesmu ‘Tek je počelo’ radio je Dario Radusin, autori su Fayo i Denis Dumančić, a aranžman potpisuje Boris Đurđević.

- Pjesma sjajno prolazi kod publike i morala sam je ovjekovječiti spotom jer bi mi bilo žao za koju godinu da ova lijepa pjesma nema spot. Već je izašao artwork spot, a ovo je sada i službeni. Radujem se izlasku spota i jedva čekam reakcije publike. Inače, ovu pjesmu ću potpisati samo svojim nadimkom Lille jer me tako zovu još od djetinjstva. Samo je jedno L bonus jer mi se sviđa kako se piše taj moj nadimak - rekla je Lidija.

Uskoro izlazi i njezina emisija Planet Lille Show u kojoj će odabrati osobu koja će s njom snimiti duet.

FOTOGALERIJA: Kadrovi iz spota Lidije Bačić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 06:34