NASTUPILI NA RUJANFESTU

FOTO, VIDEO: SEVERINA U SEKSI KOSTIMIĆU U DRUŠTVU NOVE REGIONALNE TEEN SENZACIJE Tko je markantni 19-godišnjak o kojem svi bruje?

promo, Instagram

 

Da je Severina najveća regionalna zvijezda potvrdila je i sinoćnjim nastupom na 'Rujanfestu'. Svojim je obožavateljima priuštila vrhunski dvosatni spektakl, a najposjećeniji nastup ovogodišnjega festivala mnoge je ostavio bez teksta.

Seve je na sceni zablistala u možda najprovokativnijem kostimiću ikad. Bijeli triko izrezan tako da poprilično otkriva dekolte, ali i noge, mnoge je oduševio. Poput Viktorijine anđelice Sevka je skakutala po pozornici, a publika je uživala u njenim najvećim hitovima.

Totalni raspašoj nastao je, međutim, kada joj se na sceni pridružio prelijepi mlađahni Leon, s kojim je nedavno snimila pjesmu 'Hazarder'. Hit su predstavili upravo ovim nastupom, a obožavateljice nisu skrivale oduševljenje.

Nabildani devetnaestogodišnjak izblajhane kose već je neko vrijeme senzacija u susjednoj državi, a nakon ovoga nastupa i Hrvatice će sigurno obratiti pažnju na njega. Pravoga imena Stefan Dimitrijević, ovaj rođeni Švicarac vratio se u Beograd kako bi započeo pjevačku karijeru, a već je svojim prvim hitom mnoge oduševio.

 

I Severini je zapeo za oko, a suradnju je opisala kao iznimno uspješnu. Ni Leon ne skriva oduševljenje kolegicom, a kemija tijekom nastupa bila je očita. Tko zna, možda ih u budućnosti čeka još koja suradnja.

 

Foto: Sonja Dvornik i Demjan Rožman

ELIPSO

Izdvajamo