NASTUPILI NA RUJANFESTU

FOTO, VIDEO: SEVERINA U SEKSI KOSTIMIĆU U DRUŠTVU NOVE REGIONALNE TEEN SENZACIJE Tko je markantni 19-godišnjak o kojem svi bruje?

 
 promo, Instagram

Da je Severina najveća regionalna zvijezda potvrdila je i sinoćnjim nastupom na 'Rujanfestu'. Svojim je obožavateljima priuštila vrhunski dvosatni spektakl, a najposjećeniji nastup ovogodišnjega festivala mnoge je ostavio bez teksta.

Seve je na sceni zablistala u možda najprovokativnijem kostimiću ikad. Bijeli triko izrezan tako da poprilično otkriva dekolte, ali i noge, mnoge je oduševio. Poput Viktorijine anđelice Sevka je skakutala po pozornici, a publika je uživala u njenim najvećim hitovima.

Totalni raspašoj nastao je, međutim, kada joj se na sceni pridružio prelijepi mlađahni Leon, s kojim je nedavno snimila pjesmu 'Hazarder'. Hit su predstavili upravo ovim nastupom, a obožavateljice nisu skrivale oduševljenje.

Nabildani devetnaestogodišnjak izblajhane kose već je neko vrijeme senzacija u susjednoj državi, a nakon ovoga nastupa i Hrvatice će sigurno obratiti pažnju na njega. Pravoga imena Stefan Dimitrijević, ovaj rođeni Švicarac vratio se u Beograd kako bi započeo pjevačku karijeru, a već je svojim prvim hitom mnoge oduševio.

"U tebi odavno hazarder pravi drema" #aesthetic #shredded #upsidedowncrew #severina #leon #hazarder #fmplay

A post shared by Stefan Dimitrijevic Leon (@leon_music1) on

Chill #greece #corfu #kavos #boatparty #relax #chill #aesthetic #shredded #leon

A post shared by Stefan Dimitrijevic Leon (@leon_music1) on

I Severini je zapeo za oko, a suradnju je opisala kao iznimno uspješnu. Ni Leon ne skriva oduševljenje kolegicom, a kemija tijekom nastupa bila je očita. Tko zna, možda ih u budućnosti čeka još koja suradnja.

Foto: Sonja Dvornik i Demjan Rožman

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. travanj 2024 09:51