KONCERT U CRNOJ GORI

FOTO, VIDEO: SEVIN DOČEK NOVE Zavela je publiku haljinom poput Marilynke, a onda su provalile emocije: 'Ovdje se događaju neke alkemične stvari'

AUTOR:
  • Jutarnji.hr

 • OBJAVLJENO:
 • 02.01.2018. u 11:31

 • Screenshot / Instagram

   

  Jedna od naših najvećih pjevačkih zvijezda Severina, Novu je godinu dočekala okružena najužom obitelji. Naime, zajedno sa svekrom Draganom Kojićem Kebom zabavljala je goste u restoranu najvećeg crnogorskog resorta Splendid u Bečićima kod Budve, koji je bio ispunjen do posljednjeg mjesta, piše magazin Hello. S njima je, naravno, bio i Kebin sin Igor, Severinin muž, koji im se i pridružio na pozornici.

  Kako piše Hello, atmosfera je bila nezaboravna što je potvrdila i Severina: ‘Ovdje se događaju neke alkemične stvari koje se dugo pamte: radost, sreća, spajanje ljudi iz cijele regije i to pjesmom koja nema granica!’

   

  No, još više od pjesme Severina je plijenila pažnju u prekrasnoj crvenoj haljini hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović. Upadljiva i blistava haljina s visokim prorezom i šljokicama u struku je bila stegnuta širokim crnim remenom čime je neodoljivo podsjećala na poznato izdanje legendarne glumice Marilyn Monroe.

   

   

  U filmu ‘Muškarci više vole plavuše’ Howarda Hawksa iz 1953. Marilynka i Jane Russell odigrale su scenu u vrlo sličnoj haljini, obje jednako zavodljive.

  Profimedia, Film Stills

  Marilyn Monroe i Jane Russell u filmu ‘Muškarci više vole plavuše’

  Profimedia, Album

  Jane Russell, Charles Coburn i Marilyn Monroe u filmu ‘Muškarci više vole plavuše’

   

  Izdvajamo