SLAVNA MAMA

FOTO: ŽANAMARI OTKRILA KAKO SE NOSI S ČARIMA MAJČINSTVA 'Već me voli oponašati. Ima svoje omiljene majice, a obožava šminku, naočale i rock glazbu'

 
Žanamari Lalić i suprug Mario Perčić
 Goran Telak / CROPIX

Žanamari Perčić (36) jedna je od onih slavnih mama koje svoju djecu ne objavljuju na društvenim mrežama, a ako i objave nešto, dijete je na fotografijama uvijek zamagljeno ili slikano s leđa.

Premda inače nema problema s objavom svakojakih fotografija, pa i onih rvlo provokativnih i golišavih, kod svoje trogodišnje Gabi lijepa Tučepljanka povlači crtu. Zajedno sa suprugom, koji joj je ujedno i službeni fotograf, Mariom Perčićem (31), odgaja Gabi i kaže da joj je to najizazovnija, ali i najljepša uloga dosad.

Za Story.hr otkrila je da je Gabi već voli oponašati pa je u nekim imitacijama Žanamari podržava. ‘Dala sam joj kakao iz šalice za kavu i prodala joj priču da je to kava jer me voli imitirati. Morala sam joj čak staviti i svoje sunčane naočale. Budući da joj naočale pokriju pola lica, mislim da nije prepoznatljiva kada je snimim s njima tako da to može proći. Ništa se nije promijenilo u mom stavu da je želim zaštiti i ne kompromitirati svojim objavama’, otkrila je pjevačica.

'Ima svoje omiljene majice koje želi da joj oblačim, a obožava i šminku, cipele, naočale, torbice i rock glazbu', otkrila je Žanamari.

Prošle je godine za Story Žanamari priznala da joj je tek rođenjem djeteta život dobio pravi smisao: ‘Stvarno ne znam kako sam uspijevala naći životni smisao prije nego što je Gabrijela došla na svijet. Naravno, bilo je divnih i zabavnih trenutaka u životu od kojih mi je najljepše vrijeme otkada sam upoznala svog supruga, ali imati dijete – to je nešto neusporedivo. Istina, nekada je teško, veliki je izazov nositi se s tolikim emocijama za jedno malo biće, a istodobno biti i prva osoba od koje uči što smije, a što ne smije.’

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 05:18