IZNENADILA OKUPLJENE

FOTO: ZANIMLJIVO MODNO IZDANJE NAŠE MINISTRICE Na uglednom sajmu u Spaladium Areni osvanula u kožnoj crnoj haljini

 
Na fotografiji: Ministrica Marija Vučković
 Vojko Bašić / CROPIX

U splitskoj Spaladium areni otvoren je 23. sajam SASO 2019. I dok se čekalo da službeni program otvorenja najznačajnijeg gospodarskog skupa u regiji započne, pažnju je privukla uzvanica u kožnoj crnoj haljini i crnim salonkama koja se, ako bi sudili po stylingu, doimala kao rock glazbenica koja je u dvoranu stigla dogovoriti koncert, piše Slobodna Dalmacija.

Radilo se o Mariji Vučković, aktualnoj ministrici poljoprivrede, koja je na SASO stigla poslom i iznenadila za političarke nesvakidašnjim outfitom.

Ministrica Vučković otvorila je veliki splitski sajam koji okuplja izlagače iz više europskih zemalja, u sklopu kojeg će se otvoriti 10 specijaliziranih sajmova, četiri stručne konferencije, te će okupiti više od 100 izlagača.

FOTOGALERIJA: Atraktivno izdanje ministrice Marije Vučković

I premda ministrica u Spaladium Arenu nije stigla kao pjevačica, ne može se reći da pjevačkog iskustva nema.

Već se pisalo kako je 45-godišnja Pločanka, po zvanju magistra znanosti iz međunarodne ekonomije, u rodnom gradu pohađala i glazbenu školu, a kako je navela u svom životopisu, u slobodno vrijeme i povremeno pjeva u ženskoj klapi Arija iz Opuzena.

Trogir, 231019.
Spaladium arena Split.
Otvoren je 23.Sajam SASO 2019. Kao tradicionalno najznacajniji gospodarski skup u regiji okuplja izlagace iz nekoliko europskih zemalja 10 specijaliziranih sajmova , 4 strucne konferencije i vise od 100 izlagasa iz zemlje i inozemstva .
Sajamsku priredbu otvorila je Marija Vuckovic, ministrica poljoprivrede u vladi RH.
Na fotografiji: Ministrica Marija Vukovic.
Foto: Vojko Basic / CROPIX
Vojko Bašić / CROPIX
Na fotografiji: Ministrica Marija Vučković

Kako je svojedobno objavio portal Rogotin.hr, sastanci i probe ove klape odvijaju se do kasno u noć jer su neke od članica klape majke i supruge koju su zaposlene do kasnih sati.

Arija je 2015. nastupala na Melodijama hrvatskoga juga s pjesmom 'Duše dvi' i osvojila treću nagradu publike.

A da joj je alternativnija moda zapravo bliska, ministrica je pokazala i prošlog mjeseca kad je stigla na otvaranje radova na izgradnji ribarske luke Brižine u Kaštel Sućurcu u crnim bajkericama sa zakovicama i s crnim narukvicama, piše Slobodna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 20:57