ODMOR VODITELJICE

FOTO: ZANOSNA ECIJA ODUŠEVILA SEKSI POZOM NA PLAŽI U komentarima je zagonetna, a u statusu dvosmislena: 'Ne mogu prestati objavljivati…'

 
 Instagram

Zanosna Ecija Ivušić već neko vrijeme uživa na godišnjem odmoru na Korčuli, a njezini prijatelji, poznanici i obožavatelji uživaju u fotografijama koje objavljuje.

Nakon što je prije nekoliko dana pokazala da se zna zadržati u stoju na rukama dok se nogama naslanja na stablo, ovaj put se smjestila na udobne jastuke na plaži.

U zavodljivoj pozi osim zamamnih oblina do izražaja je došla njezina bujna kosa koju je s lica sklonila šarenom maramom, u stilu frizura pedesetih.

- Ne mogu prestati objavljivati… ovaj pogled - dvosmisleno je napisala radijska voditeljica aludirajući na mjesto na Korčuli na kojem se kupa.

View this post on Instagram

I can’t stop posting. this view!

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Prijateljica Nena Hudulin, fotografkinja koja je očito i autorica fotke u drugoj objavi, u komentaru joj napisala da ‘sljedeće ljeto fotografira gospođu’, aludirajući očito na vjenčanje. Ecija joj je odgovorila 'Inshallah', što pojednostavljeno znači ‘ako Bog da’, no radi li se doista o potencijalnoj udaji ili samo o želji s obje strane, vrijeme će pokazati.

View this post on Instagram

A post shared by Ecija Ivusic (@ecija_ivusic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:48